Quantcast
THE STREAM

Επεισόδιο με ψεύτικα όπλα και ίχνη κοκαΐνης σε βενζινάδικο στο Αγρίνιο

Φόβος και Παράνοια στη συμπρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας


Χρήστος Πρόεδρος · 11 Οκτωβρίου 2017

Ένα σκηνικό Fear and Loathing από τα λίντλ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην ιδιαίτερη πατρίδα της Μόνικα Μπελούτσι, το Αγρίνιο. Συγκεκριμένα, γύρω στις δυο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης σημειώθηκε διένεξη μεταξύ ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης και του γιου του και τριών οδηγών φορτηγών. Όπως καταγγέλθηκε, οι τρεις οδηγοί πήγαν στο βενζινάδικο και φούλαραν με βενζίνη συνολικής αξίας 1500 ευρώ τα φορτηγά τους και στη συνέχεια προσπάθησαν να βαρέσουν πιστόλα. Aπ την πλευρά τους οι οδηγοί καταγγέλλουν ότι οι πρατηριούχοι προσπάθησαν να απαντλήσουν πετρέλαιο που είχαν βάλει νωρίτερα στο φορτηγό.

Όπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr, ο ένας από τους οδηγούς όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει αντί να βγάλει πορτοφόλι έβγαλε όπλο και απείλησε τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου, ενώ τελικά άφησε ένα χαρτονόμισμα πάνω στο οποίο μάλιστα βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 51, 47 και 33 ετών, διότι σύμφωνα με καταγγελία 53χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο 51χρονος και ο 47χρονος μετέβησαν στο πρατήριο του, όπου εφοδίασαν τέσσερα ιδιωτικής χρήσης φορτηγά, με πετρέλαιο, συνολικής αξίας (1.500) ευρώ, χωρίς να του καταβάλλουν το αντίτιμο.

Επιπλέον, ο 51χρονος απείλησε με πιστόλι τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ενώ παρέδωσε στον 33χρονο που βρίσκονταν στο σημείο ένα χαρτονόμισμα με υπολείμματα κρυσταλλικής λευκής σκόνης, το οποίο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο.

Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 51χρονου δράστη και κατέσχεσαν ένα πιστόλι (REPLICA). Μετά τη σύλληψή τους, ο 51χρονος και ο 47χρονος υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του πρατηριούχου και του υιού του για απειλές, εξύβριση, απλές σωματικές βλάβες και κλοπή καυσίμου από τα οχήματα τους.

Οι πρατηριούχοι υπέβαλλαν μηνύσεις κατά των τριών οδηγών για απειλή και εξύβριση, καθώς και απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, ενώ και οι τρεις οδηγοί επίσης απάντησαν με μήνυση τους πρατηριούχους επειδή αποπειράθηκαν, όπως καταγγέλλεται, να απαντλήσουν το πετρέλαιο που είχαν βάλει νωρίτερα στο φορτηγό. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται σε επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε λόγο για την έξαρση της εγκληματικότητας στο κατά τ’ άλλα υπέροχο Αγρίνιο. Ελπίζουμε όμως ολόψυχα να είναι η τελευταία.

Best of internet