Quantcast
THE STREAM

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Ο πίνακας ανακοινώσεων αντικαταστάθηκε με έναν υπέροχο χειροποίητο με μαρκαδόρο

Το αεροδρόμιο που διαχειρίζεται η γερμανική εταιρεία Fraport έχει ένα ζεστό διαπροσωπικό touch και όχι ψυχρό ψηφιακό


THE NEWSROOM · 6 Οκτωβρίου 2017

Λαμπρά φαίνεται να προχωράει η αξιοποίηση του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης από τη Fraport. H γερμανική εταιρεία που απέκτησε μέσω σύμβασης τη διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων δε σταματάει πουθενά προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα των χώρων.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο πίνακας ανακοινώσεων του αεροδρομίου Μακεδονία τα τίναξε, τα λαγωνικά της εταιρείας βρήκαν άμεσα λύση για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες. Αντικατέστησαν τον απρόσωπο ηλεκτρονικό πίνακα με ένα χειροποίητο με μαρκαδόρο, έτσι ώστε να μπορεί η επιβατική κίνηση να ξέρει που βαδίζει. Στο κάτω κάτω το προσωπικό touch του υπαλλήλου που λέει από που φεύγει η πτήση για Αννόβερο κάνει τη συνολική εμπειρία πολύ πιο ζεστή από ό,τι θα μπορούσε ποτέ ένα άψυχο κύκλωμα.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στις 2 Οκτωβρίου το holidaynews.gr αποδεικνύει ότι η πρωτοβουλία της ιδιωτικής εταιρείας έχει όραμα που ποτέ δε θα μπορούσαν να έχουν οι μανδαρίνοι του δημοσίου που το διαχειρίζονται τόσα χρόνια. Θα στεναχωρηθούμε πολύ αν μάθουμε ότι επέστρεψαν στην παλιά μουντή βαρετή φάση του ψηφιακού πίνακα.

 

Best of internet