Quantcast
THE STREAM

Αυτοάμυνα και πολεμικές τέχνες διδάσκονται οι ελεγκτές εφοριακοί για να αντιμετωπίσουν τη φοροδιαφυγή

Αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη φοροδιαφυγή


THE NEWSROOM · 4 Οκτωβρίου 2017

Οι καιροί αγριεύουν, αγαπητοί φίλοι, για τους φορολογούμενους και κατ’ επέκταση και για του εφοριακούς, με τους τελευταίους να αντιμετωπίζουν οξύθυμες αντιδράσεις που έχουν να κάνουν με επίθεση με όπλα και σπαθιά, λούσιμο με μείγμα κρέπας, μέχρι και κήρυξη αναψυκτηρίου σε κυρίαρχο Ελλάνιο κρατίδιο αυτοχθόνων του Σώρρα, οπότε και οι ελεγκτές εφοριακοί μάλλον έχουν αρχίσει και υποψιάζονται τη δουλειά και προσαρμόζουν το επάγγελμα με εκπαίδευση ξύλου και καράτε.

Όπως είχε δηλώσει ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής μετά το περιστατικό με το λούσιμο εφοριακού με χυλό κρέπας «Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, απειλές και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους, θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται όμως και οι συνέπειες που υφίστανται είναι πολλαπλές».

Είχαμε αρχίσει να υποψιαζόμαστε ότι οι ελεγκτές εφοριακοί περνάνε κάποιο μπουτκαμπ βασικής εκπαίδευσης όταν διαβάσαμε για την εφοριακό-Ράμπο της εφορίας που βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει Κινέζα μασέρ που δεν έκοβε αποδείξεις, ενώ δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια στις ειδήσεις περιγράφονται ως ράμπο, ή τα τσακάλια της εφορίας και άλλα τέτοια πολεμικά-στρατιωτικά.

Η ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε ένα ιστορικό κολαμπορέησον με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης προσφέρει για άλλη μια χρονιά δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας στους ελεγκτές εφοριακούς, επειδή μάλλον τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: που έχουν να αντιμετωπίσουν λεκτικές επιθέσεις, μέχρι και μπουνιές ή λούσιμο με μείγμα για κρέπες προφανώς οδήγησαν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) να προσφέρει δωρεάν μαθήματα Αυτοάμυνας για τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ.

 

Οι εφοριακοί αντεπιτίθονται. Καλή τύχη.

Best of internet