Quantcast
THE STREAM

Εξαντλούνται τα αποθέματα σελέμπριτις: Ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα συμμετέχουν στο «Nomads»

Πάντως ο Κιμ έχει μπόλικους πυραύλους που φτάνουν μέχρι τις Φιλιππίνες


Χρήστος Πρόεδρος · 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ίσως τελικά η επιτυχία που παρουσιάζουν τα ριάλιτι επιβίωσης στην Ελλάδα της κρίσης να μην είναι κάτι που μας προκαλεί έκπληξη, αλλά όσο περνάει ο καιρός μας προκαλεί σίγουρα μια κάποια πλήξη. Αυτή τη φορά, μετά το Survivor και το freudian slip του, το Survival, τώρα ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ποιοι θα είναι οι παίκτες στο ολόδικό του ριάλιτι επιβίωσης, το NOMADS.

Nτάξει, όχι αυτούς τους NOMADS, αλλά αυτούς τους Nomads

Το ριάλιτι θα γυριστεί στο νησί Palawan των Φιλιππίνων και θα το παρουσιάζει ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου. 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, ενώ ένας νικητής θα κερδίσει 150.000 ευρώ.

Οι παίκτες ουσιαστικά έχουν χωριστεί σε μια ομάδα με αθλητές, μια με ανθυποσελέμπριτιζ και μια με ό,τι έμεινε. Οι ομάδες «Ωκεανός», «Φωτιά» και «Ζούγκλα» θυμίζουν όνομα για αρωματικό αυτοκινήτου, ή όνομα επίπλων από συνοικιακό επιπλάδικο, όμως γούστα είναι αυτά, δεν επεμβαίνουμε.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΩΚΕΑΝΟΣ

Σε πρώτο πλάνο στην ομάδα των αθλητών βλέπουμε τον Μιχάλη τον Ζαμπίδη, ενώ στην ομάδα είναι και η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βάσω Μιλιούση, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu Γιώργος Κατσινόπουλος, η αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής (και σύζυγος Χανταμπάκη) Όλγα Πηλιάκη, ο personal trainer Νίκος Παπαδόπουλος και η προπονήτρια στίβου Δήμητρα Φραντζή.

 

H OMAΔΑ ΦΩΤΙΑ

Για να είμαστε δίκαιοι, εάν στο Survival έχουν πάει οι ανθυποσελέμπριτιζ, τότε το δίκαιο θα είναι να πούμε ότι στο NOMADS έχουν πάει οι υποσελέμπριτιζ. Το πρώην τηλεοπτικό έτερον ήμισυ του παρουσιαστή του Survivor Γιώργος Μαυρίδης έρχεται με ένα μαλλί πιο αστείο από ποτέ να συμμετέχει σε πρώτο πλάνο στην ομάδα ΦΩΤΙΑ:

Στην ομάδα των σελέμπριτιζ συμμετέχει και ένας ηθοποιός ονόματι Μάνος Πίντζης που αποδεικνύει ότι το κλαρίνο είναι ένα μουσικό όργανο για όλες τις ηλικίες, ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης ο οποιός πριν από μερικούς μήνες είχε ανεβάσει προσκυνηματική σέλφι από τον τάφο του Γέροντα Παΐσιου, το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου που μέχρι τώρα νομίζαμε ότι είναι ένα πρόσωπο με τον Νίκο Αναδιώτη, το επικό comeback της Χριστίνας της Κολέτσα, η τραγουδίστρια Aποστολία Ζώη, και η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου.

 

ΟΜΑΔΑ ΖΟΥΓΚΛΑ

 Δεν τους ξέρουμε και μάλλον δεν θα χρειαστεί και να τους μάθουμε ποτέ. Η παραγωγή περιγράφει την ομάδα ως «Πολίτες του Κόσμου» και θα έχουν το χρώμα πράσινο.

Σε όλο αυτό δεν ξεχνάμε ότι το όλο θέμα αναλαμβάνει να παρουσιάσει ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου, ο οποιός φάινεται αν μη τι άλλο ατρόμητος μπροστά στην προοπτική του να τους βομβαρδίσει ο Κιμ Γιόνγκ Ουν

 

Εξυπακούεται ότι ευχόμαστε τα καλύτερα στους διαγωνιζόμενους.

Best of internet