Quantcast
THE STREAM

Πέφτουλας στέλνει την πιστωτική του σε διαδικτυακό πέσιμο, θεά αγοράζει κάστρο-τραμπολίνο με τα λεφτά του

Όταν η άλλη ενδιαφέρεται για κάτι πολύ περισσότερο από 1 μόνο πήδημα


Χρήστος Πρόεδρος · 26 Σεπτεμβρίου 2017

Μια νεαρή κοπέλα από το Τέξας, η Leagan, θα εύχεστε να γίνει η καινούρια σας φίλη, αγαπητοί φίλοι, όχι μόνο επειδή απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στον creepy τύπο που της προσέφερε χρήματα, αλλά και επειδή πλέον έχει ένα κάστρο τραμπολίνο, οπότε μάλλον θα πρέπει να την κάνετε κολλήτή σας.

Συγκεκριμένα κάποιος τύπος, στον οποίο είχε ρίξει χυλόπιτα η Leagan, έστειλε σε φωτογραφία την πιστωτική του κάρτα προφανώς για να ποζερέψει στα μάτια της Leagan, λέγοντάς της μάλιστα  «Θέλω να πάρεις κάτι. Σε περίπτωση που χρειαστείς κάποια στιγμή κάτι. Ο,τιδήποτε και αν είναι αυτό!».

Φίλη Leagan του λέει «περίμενε». Creepy τύπος της επαναλαμβάνει «ό,τι επιθυμεί η καρδιά σου». Φίλη Leagan δεν στέλνει κάτι άλλο. Creepy τύπος τη ρωτάει την επόμενη μέρα αν όλα είναι καλά. Φίλη Leagan δεν απαντάει. Creepy τύπος στέλνει screenshot από το email του όπου έχει λάβει μια επιβεβαίωση παραγγελίας:

«Μωρό τι είναι αυτό;» – «Είπες ο,τιδήποτε, σωστά;» – «Μόλις αγόρασες ένα γαμημένο τραμπολίνο;»

Είστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτι με το φουσκωτό τραμπολίνο που χρηματοδοτήθηκε από αυτόν τον τύπο που μου έστειλε την πιστωτική του κάρτα αφού του είχα πει όχι σε πρόταση για ραντεβού.

Ναι, η φίλη Leagan αγόρασε από το ίντερνετ ένα πανέμορφο φουσκωτό τραμπολίνο – κάστρο που είναι το όνειρο κάθε ενήλικου ανθρώπου που σέβεται τον εαυτό του και προφανώς και μπράβο της.

Εδώ να αναφέρουμε ότι το ολοκαίνουριο τραμπολίνο της Leagan κοστίζει 938 δολάρια, αλλά για να αντιληφθείτε το μεγαλείο ψυχής της αρκεί να σας πούμε ότι κατά τ’άλλα ήταν το φθηνότερο τραμπολίνο από όλα όσα πουλάει το συγκεκριμένο Site, οπότε πολλά συγχαρητήρια και για το ήθος της.

 

Best of internet