Quantcast
THE STREAM

Σε άπταιστα λιμανέζικα σχολίασε τις γερμανικές εκλογές η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Ένα μικρό διάλειμμα από τη συνεχόμενη αριστεία


THE NEWSROOM · 25 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά τα αποτελέσματα των Γερμανικών εκλογών, την πύρρειο νίκη του κόμματος της Άγκελα Μέρκελ και την εκλογή του ακροδεξιού κόμματος AFD στο γερμανικό κοινοβούλιο ακολούθησε και στην ελληνική τηλεόραση η απαραίτητη ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων. Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη στο πάνελ για τον σχολιασμό των γερμανικών εκλογών βρέθηκε η Ζέτα η Μακρυπούλια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα και η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Πάνω στη συζήτηση, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου αποφάσισε να σχολιάσει το κακό αποτέλεσμα του SPD με μια φρασεολογία που σίγουρα δεν την περιμένεις από μια βουλευτή που ονομάζεται Άννα-Μισέλ και που εκπροσωπεί την αριστεία.

Συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση έφτασε στο κόμμα του Μάρτιν Σούλτς, η Άννα-Μισελ τοποθετήθηκε λέγοντας «Αυτή ήταν η πλατφόρμα του Σουλτς που τον ήπιε τελείως».

Αμέσως τη συζήτηση την παρέκκλινε ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου είχε ένα ένοχο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Ίσως να ήθελε να επεκταθεί αναφέροντας ότι τελικά το κόμμα του Μάρτιν Σούλτς πήρε τον πούλο, ή ότι η Άνγκελα Μέρκελ τους γάμησε τελικά παρά τα χαμηλά ποσοστά. Ποιος ξέρει, δε θα μάθουμε ποτέ, επειδή το πάνελ προφανώς προσπάθησε να φιμώσει την αριστεία.

 

Best of internet