Quantcast
THE STREAM

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική βρίσκεται ο Πορτογάλος νικητής της Eurovision Salvador Sobral

Κάποια ζωτικά του όργανα υποστηρίζονται μηχανικά


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2017

Σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σαλβαδόρ Σομπράλ, του Πορτογάλου νικητή της Eurovision 2017. Ο 27χρονος τραγουδιστής είναι ίσως ένας από τους ελάχιστους συμπαθείς συμμετέχοντες της eurovision, ο οποίος ως γνωστόν αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής βρίσκεται τώρα στην εντατική ενώ κάποια όργανά του υποστηρίζονται μηχανικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής είχε ακυρώσει πριν κάποιες εβδομάδες όλες τις εμφανίσεις του για λόγους υγείας, ενώ πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η υγεία του έχει χειροτερέψει και τώρα τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως βρίσκεται στο νοσοκομείο της Santa Cruz, που βρίσκεται κοντά στη Λισαβόνα στην εντατική μονάδα και κάποια από τα όργανά του υποστηρίζονται μηχανικά. Η κατάστασή του φέρεται να είναι κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη, ωστόσο χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση καρδιάς μιας και ο βηματοδότης δεν μπορεί πλέον να τον βοηθήσει.

Σε ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει τελευταία στα social media έλεγε: «Θα παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη… Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει, αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να προσδιοριστούν… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όλη υποστήριξη μέχρι τώρα».

Πριν αποσυρθεί από τις live εμφανίσεις του, ο Salvador έδωσε μια τελευταία αποχαιρετιστήρια συναυλία όπου σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα ερμήνευσε μαζί με την αδερφή τουτο νικητήριο τραγούδι του, Amar Pelos Dois.

 

Best of internet