Quantcast
THE STREAM

Επικίνδυνα το ζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος που πήγε για χαλαρό μπανάκι σε παραλία της Βούλας

Πατητές, μακροβούτια και μαζούτ


THE NEWSROOM · 19 Σεπτεμβρίου 2017

Επικίνδυνα το ζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος παρέκαμψε το ναυάγιο, το μαζούτ και τα απαγορευτικά ΚΕΕΛΠΝΟ και Υπουργείου Υγείας και πήγε για χαλαρό μπανάκι σε παραλία της Βούλας.

Και επειδή δεν είναι κανένας κομπλεξικός να το κρύψει, αποφάσισε να το ανακοινώσει χθες στη Βουλή σε μία βιωματική τοποθέτηση:

Εγώ σήμερα (σ.σ. χθες), επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου, έκοψα τον τετρακέφαλο, πρέπει να κάνω φυσικοθεραπεία και να κάνω μπάνιο, πήγα στη Βούλα. Σας πληροφορώ ότι δεν βρήκα καμία κηλίδα. Σας το λέω ευθέως. Ήμουν στη Βούλα κι έκανα μπάνιο και το κάνω για το πόδι μου, δεν έχω καμία τρέλα να κάνω μπάνιο.

 

Φαίνεται ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ακολούθησε κατά γράμμα την πρόταση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος είχε προτρέψει τους πολίτες,  σε συνέντευξή του στη Σία Κοσιώνη, να κολυμπήσουν σε μαζούτ, λίγες ημέρες μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ.

Παρά τις προσπάθεις των συνεργείων απορρύπανσης, τεράστια κομμάτια πίσσας έχουν φτάσει μέχρι το Λαγονήσι και τη Σαρωνίδα. Το Υπουργείο Υγείας τροποποίησε παλαιότερη υπουργική απόφαση, προσθέτοντας στην απαγόρευση όσες περιοχές μολύνθηκαν από την πετρελαιοκηλίδα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Απαγορεύεται η κολύμβηση στα θαλάσσια ύδατα των περιοχών της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία έχουν υποστεί φαινόμενα βραχυπρόθεσμης ρύπανσης, και μέχρι την αποκατάσταση τους, όπως αυτές αναφέρονται ειδικότερα κατωτέρω:

1. Από την ακτή κολύμβησης πλησίον της σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Ακτή Θεμιστοκλέους 334) μέχρι και την παραλία της Φρεατίδας.

2. Στις ακτές κολύμβησης της περιοχής «Βοτσαλάκια».

3. Σε όλες τις ακτές κολύμβησης του Δήμου Αλίμου.

4. Σε όλες τις ακτές κολύμβησης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

5. Σε όλες τις ακτές κολύμβησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

6. Σε όλες τις ακτές κολύμβησης του Δήμου Γλυφάδας

Δεν ξέρουμε αν το απόλαυσε, ευχόμαστε τουλάχιστον να έγιανε το πόδι του.

 

Best of internet