Quantcast
THE STREAM

Πολύ πειστικός οπαδός της Επίπεδης Γης τοποθετεί κατατοπιστική πινακίδα σε παραλία

Θεέ μου, πόσο μπλε ξοδεύεις για να μη βλέπουμε ότι η γη είναι ταψί


Χρήστος Πρόεδρος · 18 Σεπτεμβρίου 2017

Mια συγκλονιστική και αποκαλυπτική είδηση έρχεται από την άλλη άκρη του κόσμου, αγαπητοί φίλοι, αφού μια ταμπέλα σε μια παραλία της Νέας Ζηλανδίας αποκαλύπτει με πολύ απλό τρόπο ότι η γη είναι επίπεδη.

Κάποιος απόλυτος μάστερ της αστροφυσικής (αλλά προφανώς και της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ) κατάφερε με ένα απλό πάνελ και δύο μαρκαδόρους να αποδείξει στον πλανήτη ταψί Γη ότι ο κόσμος είναι επίπεδος και παράλληλα να ανεβάσει και τα views στο κανάλι του στο Youtube.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης στο facebook πέρασε από μια παραλία στη νότια Νέα Ζηλανδία και ήρθε αντιμέτωπος με αυτή τη χειροποίητη πλην περακλήδικη ταμπέλα, η οποία ίσως κάνει όσους περνούν από το σημείο να σκεφτούν λίγο παραπάνω το όλο θέμα του σχήματος του πλανήτη.

Εάν οι δύο εικόνες και δύο προτάσεις τις ταμπέλας σας έχουν ήδη ιντριγκάρει, τότε έχουμε καλά νέα για εσάς, διότι ακολουθεί το βίντεο στο οποίο ο Eric Dubay εξηγεί μέσα σε 200 υπέρλαμπρα επιχειρήματα για ποιο λόγο η γη μοιάζει με ταψί και όχι με μπάλα.

Όπως διαβάζουμε στο description του βίντεο:

Παρακαλώ καθίστε με φίλους και οικογένεια και δείτε το πιο σημαντικό ντοκιμαντέρ και βοηθήστε να μοιραστεί σε όλα τα social media ώστε να μπορέσουμε να ξυπνήσουμε την ανθρωπότητα από τη μεγαλύτερη πλάνη όλων και μητέρα όλων των συνωμοσιών.

Εμείς ανυπομονούμε να αρχίσει και η ελληνική κοινότητα των flat earthers να τοποθετεί ταμπέλες σε δημόσια σημεία ώστε να υπάρχει παντού η κατάλληλη σήμανση που θα αποδεικνύει ότι η γη δεν είναι στρογγυλή.

Best of internet