Quantcast
THE STREAM

Όνομα ποταμιού θα έδινε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο νέο ΠΟΤΑΜΙ/ΠΑΣΟΚ εάν ψηφιστεί ως επικεφαλής

Μέχρι εδώ ακούστηκε το τρίξιμο των κοκάλων του Αντρέα Παπανδρέου


Χρήστος Πρόεδρος · 18 Σεπτεμβρίου 2017

Οι ζυμώσεις στον χώρο της κεντροαριστεράς συνεχίζουν σε έντονους ρυθμούς και ο Σταύρος ο Θεοδωράκης ελπίζει το ποτάμι του να εκβάλλει στην αποξηραμένη, πλην αγαπημένη κοίτη του ΠΑΣΟΚ. Κάπως έτσι ξεκίνησε η προεκλογική καμπάνια για την υποψηφιότητα του Σταύρου για επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς, όπως οφείλει κάθε εντρεπρενερέικη ιδέα, με ένα hashtag που δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς, πιο συγκεκριμένα το #ekswterika #kaiToraStavros.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού προφανώς πιστεύει ότι τώρα πια οι πιστοί και επίμονοι εναπομείναντες πασόκοι είναι έτοιμοι να ενδώσουν στη γοητεία του και στις πολιτικές του θέσεις, όπως αυτές εκφράζονται από τα social media. Kαι άμα λάχει θα μετονομάσει τον πεμπτουσιωτή του ΠΑΣΟΚ σε Αχελώο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του:

Αν κερδίσει η κυρία Γεννηματά, μπορεί να το πει «Δυνατός ήλιος». Αν κερδίσω εγώ, μπορεί να το πω «Αχελώο». Αν κερδίσει ο Γιώργος, να το πει «Ωραία Αθήνα». Αν κερδίσει ο Νίκος, «Νέο ΠΑΣΟΚ». Αν κερδίσει ο Γιάννης, «Μεγάλος Μωριάς». Αστειεύομαι βέβαια, αλλά θέλω να σας δείξω ότι όλα είναι ανοιχτά.

Και τώρα ο Σταύρος συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα για να προωθήσει την υποψηφιότητά του, χαρίζοντάς μας πάλι στιγμές απείρου κάλλους και δίνοντάς μας όπως πάντα μπόλικη τροφή για σκέψη και πολιτικό προβληματισμό. Όπως με αυτή την ανάρτηση που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι δεν μπορεί να είναι πραγματική:

Ο ανταγωνισμός μας είναι παλιός. Είχαμε συμφωνήσει, όμως, να κρατηθεί μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπροστά στους…

Posted by Σταύρος Θεοδωράκης on Dienstag, 12. September 2017

 

Ή όπως με την πόλη της Καλαμάτας η οποία είναι πολύ τυχερή ώστε να υποδέχεται στις ακτές της τον πολιτικό ογκόλιθο Σταύρο Θεοδωράκη.

Πρωινό πρωινό μπάνιο στην παραλία της Καλαμάτας. Τυχερή πόλη #kaitorastavros

A post shared by Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) on

 

Επιπλέον η πόλη της Καλαμάτας είναι διπλά τυχερή, μιας και εκεί επέλεξαν να το ζήσουν στα στενά ο Σταύρος και ο Γρηγόρης.

Με τον Γρηγόρη στα στενά της πόλης. #KaiToraStavros

A post shared by Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) on

Εξαιρετική η δουλειά του Σταύρου του Θεοδωράκη και του επιτελείου του, είμαστε σίγουροι ότι στις επόμενες εκλογές ο κόσμος θα το ρίξει δαγκωτό στον Αχελώο.

Σε μια επιφοίτηση σπουδαίου trolling ο Σταύρος θα μπορούσε ενδεχομένως να επενδύσει το πρόμο της νέας παράταξης με κάποια μουσική νότα. Αν για παράδειγμα οι οπαδοί του κόμματος φώναζαν “Μα οι ψήφοι μου ρέουν ακόμα / σαν τα νερά του Αχελώου / Και όταν δίνω show / κάνω τον κόσμο να φωνάζει όου”.

Best of internet