Quantcast
THE STREAM

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στους δρόμους για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Η αντιφασιστική πορεία ξεκίνησε από Σύνταγμα για να καταλήξει στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων


THE NEWSROOM · 16 Σεπτεμβρίου 2017

Xιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα για να πραγματοποιήσουν αντιφασιστική πορεία για την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η διαδήλωση καλούνταν από πολλές διαφορετικές συλλογικότητες και θα κατέληγε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη που μας έρχεται, καθώς καλείται πορεία από το μνημείο του Παύλου στο Κερατσίνι, στις 5 το απόγευμα από την οικογένεια του Παύλου Φύσσα. Εκτός από τη διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση-συναυλία στις 8 το βράδυ, με τίτλο «4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;» στην έκταση Καστράκι Δραπετσώνας (απέναντι από την πύλη Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, κοντά στον ηλεκτρικό) με ελεύθερη είσοδο.

Στη συναυλία συμμετέχουν φιλικά οι Γ. Αγγελάκας, Π. Παυλίδης, Magic de Spell, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota  κ.ά. Στο τέλος της συναυλίας οι δημοτικές συγκοινωνίες Κερατσινίου θα μεταφέρουν όποιον θέλει πίσω στο μνημείο για να φύγει πιο εύκολα.

(Πηγές: 1, 2)

 

Best of internet