Quantcast
THE STREAM

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως η διακίνηση ναρκωτικών στο ΠΑΜΑΚ εξηγεί τις δημοσκοπήσεις του

Η απάντηση του υπουργού Άμυνας σε ερώτηση δημοσιογράφου στη ΔΕΘ έκανε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας να βγάλει απάντηση


THE NEWSROOM · 13 Σεπτεμβρίου 2017

Άλλη μια θρυλική δήλωση κατοχύρωσε για το βιογραφικό του αυτή τη φορά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος (υπενθυμίζουμε πως είναι πολλές). Aυτή τη φορά με σκοπό να ρίξει μια μπηχτή στις δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, άφησε να εννοηθεί ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους του ιδρύματος.

Είναι γνωστή εδώ και καιρό η κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης με θέμα τις δημοσκοπήσεις που έρχονται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οι δημοσκοπήσεις συνήθως εμφανίζουν την κυβέρνηση να έχει πολύ χαμηλότερα ποσοστά από την αντιπολίτευση, οπότε τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αμφισβητούν την αξιοπιστία τους και τις εμφανίζουν ως στημένες.

Όταν λοιπόν δημοσιογράφος από μέσο της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου για την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ρώτησε τον Πάνο Καμμένο για το ζήτημα της διακίνησης ναρκωτικών στο ΑΠΘ, ο υπουργός Άμυνας απάντησε ότι “πρέπει να υπάρχει μεγάλη διακίνηση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ιδίως εκεί που κάνουν τις μετρήσεις για τις πολιτικές των κομμάτων, αλλιώς δεν εξηγείται“. Σίγουρα στο ΠΑΜΑΚ δεν ξέρουν τι να απαντήσουν αυτή τη στιγμή μετά την τάπα του Πάνου Καμμένου.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας απάντησε στις συγκεκριμένες δηλώσεις με ανακοίνωσή του, όπου καλεί τον υπουργό να ανασκευάσει τις δηλώσεις του. “Καλή τύχη”, θα λέγαμε εμείς. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΜΑΚ:

“Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην 82η ΔΕΘ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα ναρκωτικά στα ΑΕΙ, δήλωσε ότι «στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση και ειδικά εκεί που κάνουν τις μετρήσεις των κομμάτων, αλλιώς δεν εξηγείται…».

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θεωρούν ότι για το φλέγον ζήτημα των ναρκωτικών που απασχολεί όχι μόνον τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού, όπως πιστεύουν ότι τα έκανε ο κ. υπουργός.

Πόσο μάλλον για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί μια από τις λαμπρές εξαιρέσεις ελληνικών ΑΕΙ, στις οποίες το φαινόμενο της διακίνησης ναρκωτικών είναι σχεδόν μηδαμινό.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ελπίζουν ότι ο κ. υπουργός θα αντιληφθεί το άτοπο των σχολίων του και θα ανασκευάσει.”

Οι διάλογοι και οι καταστάσεις που περιλαμβάνουν τον Πάνο Καμμένο πάντως γίνονται κάθε φορά και πιο σουρεαλιστικοί.

Best of internet