Quantcast
THE STREAM

Aγγλία: Κάποιος χτύπησε τον πιανίστα που είχε ορκιστεί να παίζει πιάνο μέχρι να γυρίσει η πρώην του

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πολίτης αγανάκτησε με την κίνηση του Λιουκ Χάουαρντ ή με το κακό παίξιμό του


THE NEWSROOM · 13 Σεπτεμβρίου 2017

Άδοξο τέλος είχε η ρομαντική ιστορία εντελώς creepy υπόθεση του 34χρονου πιανίστα Λιουκ Χάουαρντ από το Μπρίστολ της Αγγλίας. του 34χρονου πιανίστα Λιουκ Χάουαρντ από το Μπρίστολ της Αγγλίας. Η προσπάθεια του να φέρει πίσω την πρώην του (την οποία για κάποιο λόγο αποκαλεί «Ραπουνζέλ») προκάλεσε από θαυμασμό μέχρι ελαφρά αηδία, καθώς ο μουσικός έκανε γνωστό τον όρκο του μέσω των social media πως θα παίζει δημόσια πιάνο σε ένα πάρκο μέχρι η «αγαπημένη» του να εξαναγκαστεί να γυρίσει πίσω από την ντροπή της, ή κάτι τέτοιο.

Το β’ διαλογής σενάριο για ταινία με το Χιου Γκραντ ξεκίνησε κανονικά το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς ο Χάουαρντ πήγε στο πάρκο College Green και άρχισε να παίζει. Το πρόβλημα είναι πως προφανώς δεν τον ερωτεύτηκαν όλες και όλοι, καθώς αφενός πολλοί θεωρούν ότι είναι μια κίνηση κακόγουστη και εκβιαστική για την κοπέλα και αφετέρου άλλοι υποψιάζονται ότι όπως αρκετές viral “αληθινές” ιστορίες, το ρεσιτάλ είναι άλλη μια κίνηση με σκοπό την αυτοπροβολή.

Εντέλει μάλλον κάποιος εκνευρίστηκε πολύ με το «ρομαντικό στόρι» (ή με το κακό παίξιμο του Χάουαρντ) γιατί ο πιανίστας κατήγγειλε πως κάποιος περαστικός τον χτύπησε. Όλο αυτό το κλίμα έκανε τον επίδοξο Ρωμαίο με το πιάνο να παραιτηθεί τελικά, να μαζέψει το όργανό του και να φύγει από το πάρκο μετά από 2 μέρες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος:

 “Σταμάτησα να παίζω χτες γιατί κατάλαβα ότι αυτό που ήθελα να κάνω είχε αποτύχει παταγωδώς. Οι αντιδράσεις κοινωνικά μέσα δικτύωσης γρήγορα μετέτρεψαν την κίνησή μου σε κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ντροπή και πόνο στο μόνο άτομο που δεν ήθελα να πληγώσω. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που ήθελα να συμβεί οπότε αποχώρησα.”

Καλύτερα για όλους μάλλον.

(πηγή)

Best of internet