Quantcast
THE STREAM

Είδαμε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του SURVIVAL στην Κουρούτα, για να μην το δείτε εσείς

Το πρώτο reality του νομού Ηλείας είναι γεγονός


Χρήστος Πρόεδρος · 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η μεγάλη βραδιά που θα άλλαζε μια για πάντα το τηλεοπτικό τοπίο του νομού Ηλείας έφτασε το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου. Tώρα είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή ώστε να σκεφτείτε πόσο τυχεροί είστε που έτυχε να υπάρχετε αυτή τη χρονική στιγμή και σε αυτή τη διάσταση ώστε να είστε ζωντανοί το 2017 στον πλανήτη γη και να μπορείτε να παρακολουθήσετε το Survival Secrets του Epsilon TV. Και να μπορείτε να παρακολουθήσετε και τον λάτρη του  Ω Ρ Α Ι Ο Υ και ΥΠΕΘΑ της χώρας Πάνο Καμμένο να δίνει συγχαρητήρια για τις τηλεθεάσεις του ριάλιτι της Κουρούτας.

Mιας και ζούμε σε έναν εντελώς μάταιο κόσμο και μιας και κάποια στιγμή σίγουρα θα πεθάνουμε, τι καλύτερο έχετε από το να παρακολουθήσετε με ευλάβεια το ριάλιτι που ετοίμασε το κανάλι Epsilon ρίχνοντας σε αγώνα επιβίωσης τους εκλεκτούς εκπρόσωπους της ανθρώπινης φυλής περιμένοντας αναπόφευκτο τέλος του κόσμου κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ σε μια παραλία του νομού Ηλείας; Εάν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε το χτεσινό πρώτο επεισόδιο του Survival secrets, μη σκάτε αγαπητοί φίλοι, αφού όπως είπαμε τίποτα δεν έχει νόημα, ίσως εκτός από αυτά τα 17 κάπως ανακουφιστικά gifs που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν και χειρότερα από τη δική σας κατάσταση.

 

Κώστας ο Σόμμερ παρουσιάζει επιτέλους τον αγώνα επιβίωσης των εκλεκτών εκπροσώπων της ανθρώπινης φυλής, όπως φιλτραρίστηκαν από το πρίσμα του Epsilon TV.

 

Ένα από τα πλέον αγαπητά δημόσια πρόσωπα της πιο όμορφης χώρας του κόσμου, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Αϊβάζης, βγάζει τα γυαλιά ηλίου την ώρα που τα πλακόστρωτα του Πικιώνη αναστενάζουν.

 

Αυτό το αθάνατο κρητικό τατού πόνεσε. Τα μάτια μας.

 

Οι αφοί Δρούλια προσελήφθησαν για να καλύψουν την θέση “δίδυμες Aϊναντζιόγλου”.

 

Η Μαρία Ματσούκα ανήκει στην ομάδα των διάσημων επειδή τη σταματάνε στο δρόμο για φωτογραφίες και σε καμία περίπτωση επειδή είναι αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα.

 

Η Αποστολία Λιβυάκη έρχεται να παραστήσει τον θηλυκό Βασσάλλο στο σορβάηβαλ της Κουρούτας.

 

Ο Γιώργος ο Μανίκας έρχεται ως κολλητός του Χανταμπάκη να αναλάβει τη θέση Χανταμπάκη στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης.

 

Ο Θάνος Πετρέλης είναι ο διάσημος τραγουδιστής που στην προκειμένη περίπτωση έρχεται να συμπληρώσει τη θέσει Μπο σε παιχνίδι επιβίωσης. Κόκκινος, δεν ήταν κόκκινος.

 

Ο Ντανιέλ Μπατίστα και η έκφρασή του όταν έφτασε στο χώρο στον οποίο θα γίνονται τα γυρίσματα του σαρβάηβαλ σίκρετς.

 

Όταν είσαι στη θάλασσα και κάνει μπάνιο αλλά σε ρωτάνε αν θα ‘θελες μήπως να φας το τελευταίο κεφτεδάκι στο τάπερ.

 

Η Πηγή Δεβετζή, η οποία τελευταία στιγμή κατάφερε να ντο πάρει απόφαση και να συμμετέχει στο παιχνίδι.

 

Η κόκκινη ομάδα σε μια τεχνηέντως ενορχηστρωμένη αναπαράσταση της προβλεπόμενης πορείας της θεαματικότητας του Survivor-απ-την-Ηλεία.

 

Όταν έχεις πάει για οικογενειακό μπάνιο και ανακαλύπτεις ένα τσούρμο αποπροσανατολισμένων d-list celebrity πίσω από τους αμμόλοφους

 

Τα καρπούζια έρχονται να αναλάβουν τη δύσκολη δουλειά της καρύδας στο ελληνικό το ντόπιο σορβάηβαλ.

 

Οι κόκκινη ομάδα κερδίζει κάτι. Αν κρίνουμε από τα κράνη, ίσως κέρδισαν σε κάποιο διαγωνισμό του δημοσίου για να αναλάβουν την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Κουρούτας-Πύργου Ηλείας.

 

Αυτός ο τύπος μάλλον για παραπάνω από ένα λόγους έρχεται να επιτελέσει το έργο του σφάχτη της καρύδας.

 

Να θυμάστε ωστόσο, τίποτα δεν χαρίζεται στο survival για λόγους μπάτζετ.

 

Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες, το crew αλλά και φυσικά και σε όλους του κατοίκους του αγαπημένου μας νομού να περάσουν έναν υπέροχο χειμώνα.

Best of internet