Quantcast
THE STREAM

28χρονος πάστορας μαχαίρωσε τη γυναίκα του στον ύπνο της και μετά έριξε το φταίξιμο στο σιρόπι του βήχα

Εμάς μας έπεισε πάντως, το ξέραμε ότι κάτι μυστήριο παίζει με το πισολφόν


THE NEWSROOM · 7 Σεπτεμβρίου 2017

To πολύ το πισολφόν καλό δεν κάνει, αγαπητοί φίλοι, ή τέλος πάντων δεν αρκεί για να σας ξελασπώσει από μια δολοφονία. Στο αντιβηχικό του σιρόπι πήγε να ρίξει την ευθύνη της δολοφονίας της γυναίκας του ένας 28χρονος soon to be πάστορας από τη Βόρεια Καρολίνα στις ΗΠΑ. Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε άδοξο τέλος όταν η 29χρονη Lauren βρέθηκε μαχαιρωμένη δίπλα στον σύζυγό της Matthew Phelps, με τον Phelps να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα επειδή είχε πάρει αντιβηχικό σιρόπι και ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία αφού φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν.

Ο Matthew Phelps από το Raleigh της Βόρειας Καρολίνας είχε καλέσει την Άμεσο Δράση λέγοντας ότι ξύπνησε και ανακάλυψε τη γυναίκα του Lauren νεκρή στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας. «Είμαι μέσα στα αίματα, στο κρεβάτι υπάρχει ένα ματωμένο μαχαίρι και νομίζω πως εγώ το έκανα. Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον Phelps πως ακριβώς συνέβη όλο αυτό, τότε ο 28χρονος είπε μια από τις πιο τραβηγμένες δικαιολογίες που έχουν ακουστεί ποτέ, ισχυριζόμενος  ότι είχε πάρει μπόλικο σιρόπι για το βήχα επειδή συνήθως έχει χαλαρωτική επίδραση και ίσως αυτό να τον έκανε να σκοτώσει τη γυναίκα του:

«Πήρα σιρόπι για τον βήχα και το κρύωμα (σ.σ. Coricidin Cough & Cold) επειδή ξέρω ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Πολλά βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έτσι, ήπια αρκετό. Θεέ μου, δεν το άξιζε αυτό»

Aπ’ την άλλη, η BAYER η οποία είναι και η φαρμακευτική εταιρία που παρασκευάζει το Coricidin «απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια» ενώ διευκρίνισε ότι η ασφάλεια των ασθενών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της εταιρίας.

O Phelps και η 29χρονη σύζυγός του δεν είχαν κλείσει ούτε καν ένα χρόνο έγγαμου βίου, σύμφωνα με το ABC. Οι σελίδες τους στα social media είναι γεμάτες από φωτογραφίες από το γάμο τους, αλλά και από την πώρωσή τους με το Star Wars. Επιπλέον ο 28χρονος σπούδαζε σε Χριστιανικό Κολέγιο και ήθελε να γίνει πάστορας, ενώ η Lauren ήταν δασκάλα.

Πάντως στην πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο την περασμένη Τρίτη, ο Matthew δεν μίλησε καθόλου. Ο συνήγορός του τόνισε ότι στην υπόθεση αυτή υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά «Θα πρέπει να ζητήσουμε από όλους να περιμένουν και να μην τον καταδικάσουν μέχρι να γνωρίζουμε περισσότερα.» δήλωσε ο Joseph Cheshire. Αυτή τη στιγμή ο Phelps κρατείται στο σωφρονιστικό κατάστημα της κομητείας Wake χωρίς την δυνατότητα εγγύησης. Το επόμενο δικαστήριο έχει οριστεί στις 25 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, τότε κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

Πηγή: Washington PostABC, dailymail

 

Best of internet