Quantcast
THE STREAM

Μια βραδιά για λάτρεις των ΕΣΠΑ και της Πανσελήνου διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ιδέες για μερακλήδικο πρώτο ραντεβού


Χρήστος Πρόεδρος · 5 Σεπτεμβρίου 2017

Έχετε γνωρίσει το άτομο του ενδιαφέροντος στο νησί, στις διακοπές, στο χωριό. Έχετε ανταλλάξει κινητά, facebook και τα σχετικά και τώρα που μπήκε ο Σεπτέμβρης θα βγείτε για το πρώτο επίσημο ραντεβού. Τι προτείνεις; Προτείνεις έναν καφέ; Πολύ ξενέρωτο. Προτείνεις ένα ποτό; Πολύ κοινότυπο.

Μην πανικοβάλλεστε, αγαπητοί φίλοι, υπάρχει λύση, ειδικά για όλους τους ρομαντικούς Πατρινούς και Πατρινές που ξέρουν να εκτιμούν δυο-τρία ημιτελή δημόσια έργα και κάνα-δύο αναπτυξιακά ΕΣΠΑδάκια. Μπορεί να μοιάζει με φαντασίωση του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, μπορεί να ακούγεται σαν ψεύτικο event στο facebook, αλλά ο περίπατος “Στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο” είναι μια επίσημη εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Θα μπορούσαμε να φανταστούμε σύσσωμη την Πατραϊκή κοινότητα να περπατάει στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο και δαδιά στα χέρια για να φέρει πίσω στα πράγματα το ΠΑΣΟΚ και μαζί με αυτό και τα δημόσια ΕΡΓΑ που όλοι αγαπήσαμε, αλλά μάλλον προβλέπεται να είναι περισσότερο ρομαντική αυτή η νύχτα. Από τις 7:30 το απόγευμα σήμερα Τρίτη θα μπορέσετε να περιπατήσετε μαζί με φορείς, πολίτες και φυσικά με το αμόρε σας στο εργοτάξιο της Μικρής Περιμετρικής Πατρών Αχαΐας. Όπως διαβάζουμε στο facebook event:

Ο Περιφερειάρχης Δυτική Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας σας προσκαλεί να περπατήσουμε τη Μικρή Περιμετρική Πατρών Αχαϊας την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στην εκδήλωση “ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ”.
Είναι μια ευκαιρία γνωριμίας με σημαντικά έργα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τα οποία κατασκευάζονται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 19.30 (ώρα) στις δύο εισόδους στα Ταμπάχανα και στον κόμβο Κουρτέση. Όλοι μαζί, σύλλογοι, φορείς, πολίτες θα περπατήσουμε το σημαντικό έργο της Μικρής Περιμετρικής Πατρών.
Στο ύψος του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, θα απολαύσουμε (ώρα 20.30) την πανσέληνο υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας) και με την διεύθυνση του Γιώργου Μπουρδόπουλου.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014 – 2020

Εμείς ευχόμαστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν στον ρομαντικό περίπατο και να μπει το νερό στ’ αυλάκι με τον καλοκαιρινό σας έρωτα.

 

Best of internet