Quantcast
THE STREAM

O Αλέξης Τσίπρας σήμερα πέρασε τη μέρα του τρώγοντας τζάμπα κουλουράκια σε επιχείρηση της Αττικής

Ο πρωθυπουργός μας δείχνει πόσο ωραία μπορεί να περνάς τη ζωή σου αν είσαι πρωθυπουργός


THE NEWSROOM · 4 Σεπτεμβρίου 2017

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα πέρασε τη μέρα τρώγοντας τζάμπα κουλουράκια σε μια επιχείρηση της Αττικής, με σκοπό να αναδείξει περιπτώσεις που ο ίδιος και το κόμμα του θεωρούν “υγιή επιχειρηματικότητα” που θα μας πάνε μπροστά. Ο Αλέξης Τσίπρας βέβαια έχει και φοβερό ταλέντο να μετατρέπει σοβαρές καταστάσεις σε κωμωδία, όπως και έγινε εύκολα σε αυτή την επίσκεψη.

Η εν λόγω επιχείρηση ήταν η Αpivita στο Μαρκόπουλο Αττικής, η οποία ιδρύθηκε 38 χρόνια πριν, τα κατάφερε να επιβιώσει στην ελληνική Σοβιετία (είπαμε να πούμε κι εμείς μια μαλακία) και πλέον συνεργάζεται με την μεγάλη ισπανική επιχείρηση Puig. Αυτό ώθησε τον Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει τη σοφία του πως κάπως έτσι θα βγει μπροστά η επιχειρηματικότητα στη χώρα (α λα Σταύρος Θεοδωράκης) «έτσι ώστε η μικρή Ελλάδα να πάψει να είναι μικρή».

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια εκτός από κουλουράκια δοκίμασε  και προϊόντα της εταιρείας όπως αφεψήματα και μέλι με κηρήθρα, το οποίο σα να εκτελούσε εντολές ξένων κέντρων, κόλλησε στα πρωθυπουργικά δόντια. Για να κορυφωθεί η προσέγγιση των Ισπανών επενδυτών, επειδή μπροστά ήταν και ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Puig και μαζί η γραφικότητα, ο Τσίπρας το γύρισε στη μπάλα:

«Ό,τι είναι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο, είναι η Apivita για τα προϊόντα της.»

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια ενημερώθηκε για την ελληνική χλωρίδα με τα πάρα πολλά φαρμακευτικά βότανα από την υπεύθυνη βοτάνων της εταιρείας. Στο τέλος δήλωσε μάλιστα πως ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα υποφέρει γιατί δεν αξιοποιήθηκαν τα δώρα της ΕΕ:

«Ο αγροτικός τομέας επλήγη όχι από φυσικές καταστροφές αλλά από καταστροφικές πολιτικές, δεν αξιοποιήσαμε σωστά τα ευεργετήματα της ΕΕ.

Επεξεργαζόμαστε ένα πλαίσιο υπέρ προϊόντων που το μικροκλίμα της πατρίδας μας επιβάλλει, μια σειρά από προϊόντα στα οποία αντικειμενικά η χώρα μας υπερτερεί, γίνονται αντικείμενο ερευνών άλλων χωρών, ένας από τους τομείς είναι τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά, τα οποία γίνονται ανάρπαστα.»

H αλήθεια είναι όμως πως την παράσταση έκλεψαν οι φωτογραφίες του πρωθυπουργού:

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Έγινες και πρωθυπουργός ρε μπαγασάκο;

Menelaos Myrillas / SOOC

Aυτό τώρα δηλαδή είναι ακουστικό;

Menelaos Myrillas / SOOC

 

Συνεργάζεστε με Ισπανούς; Εγώ να ξέρεις έχω συναντηθεί με τον Ομπάμα.

Menelaos Myrillas / SOOC

Για τo πάθος μου για σένα έχετε κανένα βότανο;

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Μαλάκα πάρε, είναι όλα τζάμπα

(πηγή)

Best of internet