Quantcast
THE STREAM

Έτοιμα να πεταχτούν χιλιάδες iPhone 7 καθώς η Apple 12 Σεπτέμβρη παρουσιάζει το iPhone 8

Mαζί με το καινούριο glamorous τηλέφωνο ο τεχνολογικός κολοσσός θα παρουσιάσει μια σειρά από ψηφιακά προϊόντα


THE NEWSROOM · 1 Σεπτεμβρίου 2017

Πανηγύρι σήμερα για τους ανθρώπους που έχουν λεφτά (ή δεν έχουν) και τα πετάνε στα πανάκριβα καινούρια τηλέφωνα της Apple. Η εταιρεία έστειλε σήμερα τις προσκλήσεις για το event όπου θα γίνει η παρουσίαση του iPhone 8. Εκτός από την 8η συνεχόμενη μαύρη τρύπα χρημάτων, θα παρουσιαστούν και οι αναβαθμίσεις για τα Apple Watch, Apple TV και iOS.

Όπως απαιτεί η παράδοση που θέλει τον κολοσσό της τεχνολογίας να αναπτύσσει διάφορα γκάτζετ ταυτόχρονα, η Apple εκτός από το νέο iPhone 8 με οθόνη OLED και νέα τρισδιάστατη κάμερα θα παρουσιάσει και τα αναβαθμισμένα iPhone 7 και 7 Plus με ασύρματο φορτιστή. H εταιρεία παίζει επίσης να δείξει και καινούρια 4K Apple TV, νέα Apple Watches και καθόλου απίθανο, και τις καινούριες εκδόσεις των λογισμικών για iPhone kai Μac.

Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν επιβεβαιωθεί, καθώς το μόνο που δήλωσε επίσημα η Apple είναι «Ας συναντηθούμε στο σπίτι μας», το οποίο για πρώτη φορά θα είναι το Steve Jobs Theater στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Έτσι κι αλλιώς, ό,τι και να κάνει τα τηλέφωνά της δε θα μείνουν απούλητα.

(πηγή)

Best of internet