Quantcast
THE STREAM

Με ένα tweet με τον Μπομπ Σφουγγαράκη υποδέχτηκε τους επιτυχόντες στις μπατσοσχολές η ΕΛ.ΑΣ.

Όταν ετοιμάζεσαι για μια σταδιοδρομία όπου δέρνεις συνταξιουχούς μέσα στη θάλασσα σε ανανά


Χρήστος Πρόεδρος · 24 Αυγούστου 2017

Oι υποψίες μας ότι η Ελληνική Αστυνομία πίνει τα κατασχεμένα ναρκωτικά και μετά ποστάρει στα social media φαίνεται ότι αποκτούν όλο και περισσότερη βάση, αγαπητοί φίλοι. Ωστόσο ο παιχνιδιάρικος και τσαχπινογαργαλιάρικος τρόπος με τον οποίο η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται καλή επιτυχία για τα αποτελέσματα των πανελληνίων δεν μπορεί παρά να μας λυγίσει, να μας λιώσει την καρδούλα και τα μυαλά, να μας ραγίσει τη σπονδυλική στήλη στη μέση από το πόσο γλυκούλα μπορεί να είναι η αστυνομία στο twitter.

Η αστυνομία, πριν από την έναρξη των πανελληνίων, είχε ευχηθεί στους υποψήφιους φοιτητές καλή επιτυχία με ένα απλό φούξια τζιφάκι, το οποίο λογικά σύμφωνα με τη μεσήλικη θεία σου φέρνει γούρι:

Αυτή τη φορά, με την ανακοίνωση των εισαγωγικών βάσεων, φαίνεται ότι επικεφαλής των social media της αστυνομίας είναι πλέον όντως η μεσήλικη θεία σου η οποία τρέχει τη σελίδα Το Παρεάκι, που ασχολείται με πωλήσεις πυραμίδα και που έχει θήκη κινητού με minions. Απλά αυτές τις μέρες είναι σε άδεια, οπότε την καλύπτει για όσο χρειαστεί ο ίδιος ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης:

Καλά αποτελέσματα και για όσουν δεν κατάφεραν να μπουν στο Πανεπιστήμιο με Πανελλήνιες, μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από την αστυνομία, η οποία έχει μπει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές με το ζόρι στα πανεπιστήμια.

Best of internet