Quantcast
THE STREAM

Ωραία σαν Ελληνίδα θεία με μπλουζάκι «Ελλάς» ελέγχει αμάξι για ναρκωτικά στις ΗΠΑ

Στο αυτοκίνητο φέρεται να επιβαίνει μεξικανική οικογένεια που έκανε το λάθος να οδηγεί στην γειτονιά


Χρήστος Πρόεδρος · 23 Αυγούστου 2017

Πολλά παιδάκια στην τρυφερή ηλικία των 5 μπορεί να παίζουν τον γιατρό, τον αστυνόμο, ή τον σερίφη. Κάποια από αυτά τα παιδάκια, εάν φτάσουν στη μέση ηλικία στις ΗΠΑ του 2017 τότε μάλλον παλλινδρομούν πάλι σε αυτό το role playing. Το να έχει κανείς καταγωγή από το Μεξικό και να ζει στις ΗΠΑ του 2017 δεν είναι και μια τόσο εύκολη υπόθεση απ’ ό,τι φαίνεται, μιας και οι ψεκασμένοι “theytookourjobs” Αμερικάνοι φροντίζουν να κάνουν μέχρι και τον παρανοϊκό μπάτσο σε όσους δεν τους γεμίζουν το μάτι. Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε χτες, φαίνεται μια θείτσα με ελληνόψυχο μπλουζάκι να σταματάει ένα αυτοκίνητο για έλεγχο στοιχείων by the power given her by Murica.

Η οδηγός και ο συνοδηγός φαίνεται ότι έχουν καταγωγή από το Μεξικό και αυτό είναι αρκετό ώστε η εν λόγω αυτέγκλιτη «σερίφης» να τους σταματήσει και να ζητήσει άδεια οδήγησης από τον συνοδηγό και να τους κατηγορήσει ότι κουβαλάνε ναρκωτικά, με ένα ύφος που μας κάνει να συμπεραίνουμε ότι εάν κάποιος έπαιρνε ναρκωτικά τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν η ίδια η θείτσα.

Δεν γνωρίζουμε εάν η τύπισσα έχει κάποια σχέση με την Ελλάδα, πέρα από το φολκλόρ τουριστικό μπλουζάκι «Ελλάς», αλλά επειδή η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια δεν θα πέφταμε και από τα σύννεφα εάν μαθαίναμε ότι έχει καταγωγή από τον ευλογημένο μας τόπο. Aκόμα και σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μας έκανε εντύπωση εάν κάποια πιο Αμερικανόψυχη θείτσα έπαιζε τον σερίφη στην εν λόγω θείτσα σε μια προσπάθει να γίνει η Αμερική Σπουδαία ξανά.

 

Το βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα reddit έχει εμφανιστεί σε μια σειρά απο αμερικανικά ταμπλοιντ “κάνοντας το γύρο του διαδικτύου” και την ΕΛΛΑΣ περήφανη στα πέρατα του κόσμου.

Best of internet