Quantcast
THE STREAM

Αυτοί είναι οι άγνωστοι διάσημoι με τους οποίους θα πονέσουν τα μάτια μας φέτος στο Survival

Δυστυχώς δε θα παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης το νέο ριάλιτι του Ε TV


THE NEWSROOM · 19 Αυγούστου 2017

Τη δόξα (και τα χοντρά πακέτα χρημάτων από τις διαφημίσεις) του Survivor του ΣΚΑΙ πολλοί ζήλεψαν, οπότε καμία έκπληξη ότι πολλοί θέλουν να το μιμηθούν. Ένας από αυτούς είναι και το γνωστό μας Ε TV και το όνομα του επερχόμενου show είναι «Survival».

Όπως αναφέρεται, το πρώην κανάλι Μένιου Φουρθιώτη τρέχει για να προλάβει να ξεκινήσει το Survival πριν από όλα τα αντίστοιχα ριάλιτι και σόου των ανταγωνιστικών καναλιών, προκειμένου να παίξει μόνο του και να πάρει όλη την τηλεθέαση. Ο τόπος που θα στηθεί βέβαια απέχει πολύ από τον Άγιο Δομήνικο και τις καρύδες του, καθώς θα είναι στην όμορφη ομολογουμένως παραλία της Κουρούτας, τρία χιλιόμετρα από την πόλη Αμαλιάδα της Ηλείας.

Το Survival βέβαια θα προσπαθήσει να κοντράρει αυξάνοντας το χρηματικό έπαθλο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αυτό θα ξεπεράσει τα 250.000 ευρώ, δηλαδή διπλάσιο και βάλε σε σχέση με τα 100.000 ευρώ που κέρδισε ο Γιώργος “Ντάνος” Αγγελόπουλος.

Το δε καστ θα περιλαμβάνει κι αυτό έλληνες celebrities. Ακούστηκαν πολλοί και διάφοροι, αλλά τελικά θα είναι οι Όλγα Φαρμάκη, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Μανίκας, Irene Trost και Ntroulias Brothers (Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας). Από αυτούς τους διάσημους ξέρουμε μόνο τη Φαρμάκη, τη Δεβετζή και τον παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, αλλά δε βαριέσαι.

Παρουσιαστής θα είναι ο Κώστας Σόμμερ.  Ότι θα βλέπαμε ριάλιτι με το Ντανιέλ Μπατίστα, είναι ένα θέαμα από μόνο του.

Best of internet