Quantcast
THE STREAM

Κανένα Survivor: Αστυνομικοί της ΕΛΑΣ ξεριζώνουν φυτεία με πεζοπορία σε φαράγγι

Με ένα Camel Trophy στην Αιγιαλεία αντιμετώπισε τη μάστιγα των ναρκωτικών η Ελληνική Αστυνομία


THE NEWSROOM · 17 Αυγούστου 2017

Μπατσικό Camel Trophy μπορεί να χαρακτηριστεί η εν λόγω επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αναγκάστηκαν να κάνουν ανάβαση τύπου Survivor σε φαράγγι της περιοχής ευθύνης τους για να σταματήσουν μια φυτεία κάνναβης και τους ιδιοκτήτες της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εντοπίστηκε, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε ιδιαίτερα δύσβατη και απόκρημνη δασική περιοχή, κοντά στον ποταμό Σελινούντα, στην Αιγιαλεία.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη προχθές (12-8-2017) αργά το βράδυ, μετά από πεζή καταδίωξη, σε ορεινή περιοχή, κοντά στην φυτεία, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας.

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι καλλιεργούσαν από κοινού με τον 35χρονο τις ναρκωτικές ουσίες.

Aξίζει να σημειωθεί πως ξεριζώθηκαν συνολικά 750 δενδρύλλια (= ένα μικρό δάσος) από μόνο του, ενώ είχαν φωνάξει και ελικόπτερο για να τα μεταφέρει, το οποίο δεν κατάφερε να προσγειωθεί επειδή η περιοχή ήταν πολύ απόκρυμνη. Mόνο να φανταστούμε μπορούμε τους διαλόγους μεταξύ των αστυνομικών που υποχρεώθηκαν να κάνουν και τους ορειβάτες.

Η περιοχή πάντως με το πρασινάκι της φαίνεται ωραιότατη για πεζοπορίες και εκδρομή στη φύση. Ενδιαφέρον να βλέπουμε την Ελληνική Αστυνομία να παριστάνει τη Μπήλιω Τσουκαλά.

Best of internet