Quantcast
THE STREAM

Σε ιδιοκτήτη ομάδας με σήμα το δαφνοστεφανωμένο έφηβο μεταβιβάζεται το 22,1% του MEGA

Και επίσημα πλέον πλησιάζει η ώρα που θα δούμε τον Τσουκαλά στη θέση του Πρετεντέρη


THE NEWSROOM · 16 Αυγούστου 2017

Και επίσημος ιδιοκτήτης ενός σημαντικού μέρους των μετοχών της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. δηλαδή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA είναι πλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Από τις 11 Αυγούστου κιόλας, η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε. της οποία είναι ιδιοκτήτης κατέχει το 22,1% της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, η οποία ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό για τη μεταβίβαση με ανακοίνωσή της.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ απέκτησε 22.287.362 μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Οι μετοχές αποκτήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 67159/10.8.2017 πράξη της συμβολαιογράφου Αθηνών Βαρβάρας Σγούρα σε ολοκλήρωση της διαδικασίας ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία σε σχέση με την εταιρεία “ΔΟΛ Α.Ε.”»

Και για να μην έχει και κανένας την αμφιβολία πως το Mega θα λέει πλέον την αλήθεια για λογαριασμό του ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά, αναφέρονται επίσης τα εξής:

«Oι μετοχές ανήκαν στην ‘ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Β’ για την οποία η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακηρύχθηκε ως αγοράστρια δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2030/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας).

Η “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ” ελέγχεται από τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος είναι κατά 100% μέτοχός της»

Ας δούμε τον Τάκη Τσουκαλά στη θέση του Πρετεντέρη και ας μεταναστεύσουμε αμέσως μετά στην Παταγονία.

(πηγή)

Best of internet