Quantcast
THE STREAM

Τα καλά νέα είναι ότι ελληνική τηλεόραση βλέπεις πλέον μόνο κατά λάθος

Τα κακά είναι ότι παραμένει το ίδιο θλιβερό ξεμπούρδελο


Χρήστος Πρόεδρος · 11 Αυγούστου 2017

Η Εύη Βατίδου που τη θυμόμασταν μόνο ως πρώην γυναίκα του Αλέξη Κούγια η οποία δεν ήξερε ποιό νούμερο να καλέσει για να πάρει το 100 όταν ο Αλέξης πήδαγε την καγκελόπορτα του ALTER για να εισβάλλει στο στούντιο του Τριανταφυλλόπουλου, φαίνεται ότι τώρα έχει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή και τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ό,τι θα φανταζόταν κανείς, ήδη απο την πρεμιέρα.

H εκπομπή Summer Style (ή αλλιώς “Θα-δουλέψω-και-δεκαπενταύγουστο-αρκεί-να-πάρω-έστω-και-για-λίγο-εκπομπούλα) έκανε πρεμιέρα το Σάββατο που πέρασε, όπου σε κάποια φάση το πάνελ αναφέρεται στην Καναδέζα top model με λεύκη, Winnie Harlow. Εκεί η παρουσιάστρια βρήκε την αφορμή να περιγράψει το σοκ της όταν την είδε από κοντά, ενώ γύρισε και είπε στο παιδί της «κοίτα αυτή που είναι σαν αγελάδα».

Τα όσα ακούστηκαν στη συνέχεια από την περιστασιακή παρουσιάστρια αλλά και από κάποιους πανελίστες για την παγκοσμίου φήμης Winnie Harlow συνοψίζονται στα εξής όμορφα και επαρχιακά επίκαιρα του αυγουστιάτικου Epsilon:

«Αγελάδα», «δαλματίας», «λερωμένη από παγωτό», «Τα κατάφερε παρά την πολύ περίεργη όψη που ευτυχώς ή δυστυχώς» «δεν ξέρω τώρα αν αυτό το προμοτάρει εκείνη ως λεύκη».

Η παρουσιάστρια όχι μόνο χρησιμοποιεί όλους τους χειρότερους χαρακτηρισμούς για να σχολιάσει την Harlow, αλλά καταλήγει να δίνει και το χειρότερο παράδειγμα στην ίδια της την κόρη, αφού όταν είδαν την Harlow στη Μύκονο η Εύη Βατίδου σχολίασε στην κόρη της το γνωστό μοντέλο λέγοντάς την αγελάδα, ενώ θα περίμενε κανείς ότι εάν απερίσκεπτα ένα παιδάκι την έλεγε αγελάδα, η μητέρα του τουλάχιστον να το διορθώσει.

Προφανώς η εκπομπή της Εύης Βατίδου είναι αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση εν όψει δεκαπενταύγουστου και στελεχώνεται μόνο από άτομα που απεγνωσμένα θέλουν να βγουν στο γυαλί και να μη χαθεί η μια και μοναδική τους ευκαιρία να βγούν ή να “επιστρέψουν” στην τηλεόραση. ‘Ετσι και για την Εύη βατίδου, την ώρα που το τρένο της τηλεοπτικής καριέρας θα είχε ήδη χαθεί, έρχεται ένα σκουριασμένο Αυγουστιάτικο βαγόνι του Epsilon TV και παίρνει την Εύη Βατίδου για να μας τη σερβίρει καλοκαιριάτικα στις τηλεοράσεις μας ρατσισμό και άγνοια προς το διαφορετικό.

Όσο και αν κάποια μέλη του πάνελ πήγαν να το μαζέψουν, το όλο θέμα είχε ήδη ξετυλιχτεί με τον χειρότερο τρόπο και μέσα σε τεσσερεσίμιση λεπτά η όλη εκπομπή είχε προλάβει να πάει κατά διαόλου.

Best of internet