Quantcast
THE STREAM

Ένα θερμοσίφωνο ήταν τελικά η «βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου» που βρήκαν τουρίστες στην Πρέβελη

Πάντως και τα μπόηλερ κάνουν μπαμ άμα ζεσταθούν


THE NEWSROOM · 9 Αυγούστου 2017

Μια «βόμβα» που βρέθηκε σε φαράγγι στην Πρέβελη Κρήτης φαίνεται ότι τελικά ήταν απλά ένα παλιό μπόηλερ θερμοσίφωνα όπως αποκαλύφθηκε από την αυτοψία των εμπειρογνωμόνων που βρέθηκαν στο σημείο.

Όπως διαβάζουμε στο agonaskritis.gr, πριν από μερικές ημέρες ένα κοριτσάκι που έκανε διακοπές στην περιοχή, παρατήρησε το περίεργο σκουριασμένο αντικείμενο, και το έδειξε στον πατέρα της. Προφανώς όσοι είδαν το σκουριασμένο μεταλλικό αντικείμενο πίστεψαν ότι πρόκειται για βόμβα, μάλιστα του Β’ ΠΠκαι στη συνέχεια ενημέρωσαν τις Αρχές. Άνδρες της αστυνομίας, λιμενικοί, εμπειρογνώμονες αλλά και μέλη του στρατού έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες σε αυτό που αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ότι είναι ένα ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟ.

Μέχρι την γνωμοδότηση των εμπειρογνωμόνων βέβαια η είδηση για τη βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε παιχτεί από πολλά τοπικά και πανελλαδικά μέσα.

Σήμερα όμως που ολοκληρώθηκε η αυτοψία του αντικειμένου και διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για βόμβα αλλά για μπόιλερ θερμοσίφωνα. Όμως για να λέμε του στραβού το δίκιο, μέχρι και οι εμπειρογνώμονες ανέφεραν ότι το μπόηλερ ήταν σε τόσο σκουριασμένο που εύκολα θα μπορούσε κανείς να το περάσει για βόμβα ή για νάρκη.

Πρόκειται για την αμέσως πιο συναρπαστική παρεξήγηση ανακάλυψης μετά από αυτή.

 

Best of internet