Quantcast
THE STREAM

Χαμογελαστά πρόσωπα δήλωσε ότι βλέπει στις βόλτες του στη Αθήνα ο Πρωθυπουργός

Ή εμείς ζούμε σε άλλη πόλη ή ο Αλέξης ζει στον δικό του κόσμο.


THE NEWSROOM · 27 Ιουλίου 2017

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε χτες ο Αλέξης Τσίπρας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η χώρα πάει τραίνο και σε λίγο καιρό πιθανότατα να βρέχει ευρώ με το τουλούμι, αναφέροντας μάλιστα ότι:

Δεν χρειάζεται να ευλογώ τα γένια μου, όλος ο διεθνής τύπος έχει πάρα πολύ θετικά σχόλια για την Ελλάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια

Κάνοντας όσους από εμάς παρακολούθησαν την χτεσινή του συνέντευξη να αναρωτηθούμε, τι σκατά πίνει ο χαρούμενος Αλέξης και δε μας δίνει.

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι τα οικονομικά της χώρας πάνε POPA, λέγοντας:

Με την ανάπτυξη το 2017 να είναι κοντά στο 2% και το 2018 πάνω από το 2% και υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης, δεν θα ενεργοποιηθούν κόφτες, αλλά δότες

Ωστόσο, περισσότερο προβληματισμό ως προς τη νηφαλιότητα του, δημιούργησε η επισήμανση του στον Σρόιτερ στον οποίο είπε:

Αν πάτε βόλτα, πάμε και μαζί, θα δείτε τουρίστες και χαμογελαστά πρόσωπα. Όχι όπως ήταν πόλη αστακός. Ούτε οδοφράγματα. Η ελληνική πολιτεία πρέπει να έχει μέτρα στις γειτονιές

Ατάκα που μας φέρνει στο νου την πρόσφατη δήλωση του στην εφημερίδα Guardian όπου είπε ότι δεν είχε αίσθηση του τι γίνονταν στην χώρα πριν αναλάβει την πρωθυπουργία. Από ό,τι φαίνεται από τη χτεσινή του συνέντευξη, ακόμα δεν έχει καταλάβει τι παίζει εκεί έξω.

Πηγή 

Best of internet