Quantcast
THE STREAM

Ο Πάνος Καμμένος ανακήρυξε τον γέροντα Παΐσιο προστάτη του όπλου των Διαβιβάσεων

Σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας πλέον τα ελληνικά στρατά


THE NEWSROOM · 22 Ιουλίου 2017

Εξαιρετικά είναι τα νέα για όλους όσοι λατρεύουν το στρατό, τα τηλεγραφήματα και τον γέροντα Παΐσιο. Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο kranosgr.blogspot.com, ο recently added Άγιος Παΐσιος ανακηρύχθηκε σύμφωνα με απόφαση του ευσευούς Υπουργού Εθνκικής Άμυνας, του Πάνου του Καμμένου ως προστάτης του όπλου των Διαβιβάσεων.

 
Απ’ ό,τι φαίνεται, ο ΥΠΕΘΑ επέλεξε να βάλει τον γέροντα στο πόστο του διαβιβαστή και της προστασίας των τηλεγραφημάτων, και να ξαποστέλνει την περιστέρα ο νεόκοπος άγιος, μιας και όταν ο γέροντας ο Παϊσιος υπηρετούσε στο στρατό κατά την περίοδο του εμφυλίου πολέμου, είχε την ειδικότητα του διαβιβαστή.

Ο γέροντας Παΐσιος κατά τη στρατιωτική του θητεία

Η απόφαση για την ανακήρυξη του ”τηλεγραφητή του θεού” ως προστάτη των Διαβιβάσεων, ελήφθη στις 12 Ιουλίου 2017, ανήμερα της μνήμης του Αγίου. Μάλιστα,  πολλές μερακλήδικες εκδόσεις αφιερωμένες στη ζωή του Παΐσιου τον αναφέρουν ως «Ασυρματιστή του Θεού», αφού ο Παΐσιος φέρεται να είχε δηλώσει ότι οι μοναχοί είναι «ασυρματιστές του Θεού», εννοώντας την θερμή τους προσευχή και την έγνοια τους για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Best of internet