Quantcast
THE STREAM

Η εταιρία «Νιτσιάκος» διαψεύδει την αγορά του 40% από τον Σάκη Ρουβά

Μάλλον τα μακαρόνια του Sakis δεν είναι με κιμά κοτόπουλο


THE NEWSROOM · 17 Ιουλίου 2017

Ως γνωστόν, ο Sakis Ρουβάς, πέρα από εθνικός ποπ σταρ, έχει και κτηνοτροφικές και ενεργειακές ανησυχίες το τελευταίο διάστημα, αφού ήδη από την άνοιξη ίδρυσε μια Κτηνοτροφική εταιρία η οποία θα παράγει βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας.

Μόλις λίγες ημέρες μετά το γάμο του Sakis με την Κάτια Ζυγούλη, πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο γνωστός ποπ σταρ εξαγόρασε το 40% της πτηνοτροφικής εταιρίας “Νιτσιάκος”. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε εδώ, η “Νιτσιάκος” με ανακοίνωσή της διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ποπ σταρ να εξαγοράζει σχεδόν τη μισή τους εταιρία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο έχει πραγματοποιήσει που να αφορά στην πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της. Μία πληροφορία που ήθελε τον Σάκη Ρουβά να εξαγοράζει το 40% της γνωστής πτηνοτροφικής επιχείρησης “Νιτσιάκος” έκανε τον γύρο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου το περασμένο τριήμερο.ξκ

Όπως έγινε γνωστό, μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων.

 Αφού δεν ισχύουν οι φήμες για την ενασχόληση του Sakis με τα κοτόπουλα, περιμένουμε τουλάχιστον να ασχοληθεί με κάποια επιχείρηση που έχει να κάνει τουλάχιστον με μακαρόνια ή κιμά. Πάντως όλα αυτά μας κάνουν να υποψιαζόμαστε ότι είναι δική του και η κινέζικη εταιρία με τις μάσκες περιποίησης προσώπου.

Best of internet