Quantcast
THE STREAM

Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ θα κάνουμε και τον the Rock πλανητάρχη;

Κατατέθηκε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία “Run the Rock 2020”


THE NEWSROOM · 12 Ιουλίου 2017

Μετά από μεγαθήρια που έχουν κατέβει στον πολιτικό στίβο, όπως ο γκόβερνορ της Καλιφόρνιας, μετά από τη φάση που ο πλανητάρχης είναι ο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, το λιγότερο που μπορεί να συμβεί και να φανεί απολύτως λογικό αλλά και βελτιωτικό της παρούσας κατάστασης είναι να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντουέιν Τζόνσον, κατά κόσμον “The Rock”. Τα καλα νέα είναι ότι κάποιος κατέθεσε επισήμως στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή (FEC), την υποψηφιότητα του Τζόνσον, όπως διαζουμε εδώ.

Τα σχετικά έγγραφα κατέθεσε για λογαριασμό του ηθοποιού ο Κέντον Τιλφόρντ, που δήλωσε ως έδρα του τη Δυτική Βιρτζίνια, ενώ το όνομα της προεκλογικής επιτροπής λέγεται «Run The Rock 2020». Σύμφωνα με το CNN, o Τίλφορντ είναι ένας φοιτητής πολιτικής επιστήμης και είναι μεγάλος θαυμαστής του “The Rock”, ενώ δήλωσε:

«Το συζητούσα με τους φίλους μου καιρό, αλλά τελικά αποφάσισα να δημιουργήσω την οργάνωση επειδή η Αμερική είναι απίστευτα διχασμένη. Το ξέρω ότι είναι σχεδόν κλισέ πια, αλλά νομίζω ότι είναι τραγικό που ο Πρόεδρος μας (σ.σ. Τραμπ) δεν έχει κάνει σοβαρές προσπάθειες να ενώσει τη χώρα. Με τόση χολή και θυμό, πιστεύω, ότι χρειαζόμαστε απελπισμενα έναν ηγέτη που μπορεί να μας ενώσει όλους και να μην έχει αντίκρυσμα μόνοσ σε ένα μικρό μερίδιο υποστηρικτών.»

Πάντως, ο Τίλφορντ δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με τον The Rock, ενώ οι εκπρόσωποι του Johnson δεν έχουντοποθετηθεί ακόμη επί του θέματος. Ωστόσο, ο Τζόνσον φλερτάρει εδώ και καιρό με την ιδέα να μπει στην πολιτική και στο παρελθόν είχε δηλώσει στο GQ ότι «δεν θα το αποκλείω» μάλιστα κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη προέδρου το 2010 σχολιάζοντας τη διαδικασία είχε πει ότι «είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους».

Μερικούς μήνες αργότερα, η Ουάσιγκτον Ποστ δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αξιολογούσε τις προοπτικές εκλογής του Τζόνσον χαρακτηρίζοντας το ενδεχόμενο ως «πολύ δελεαστικό» με τον αγαπημένο ηθοποιό να σχολιάζει στο Instagram:

«Ενδιαφέρον το άρθρο της Ουάσιγκτον Ποστ, για το εάν θα ήμουν υποψήφιος για Πρόεδρος, πραγματικά θα μπορούσα να εκλεγώ».

 

Best of internet