Quantcast
THE STREAM

Συνέλαβαν ποδοσφαιριστή στη Λήμνο με 52 γραμμάρια κοκαΐνης κρυμμένα σε ρύζι

52 σακουλάκια κρυμμένα σε παξιμάδια, ρύζια και φακές


THE NEWSROOM · 11 Ιουλίου 2017

Με μπόλικο ρύζι, παξιμάδια, κρασί χύμα και κάμποσα σακουλάκια κοκκαΐνης πιάστηκε ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής στη Μύρινα της Λήμνου μετά από έλεγχο που του έγινε από το Λιμενικό Σώμα την Κυριακή 8/7.

Συγκεκριμένα στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή βρέθηκαν 52,52 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα σε ένα δέμα που είχε παραλάβει από μεταφορική εταιρία του νησιού. Εντός του δέματος και σε σακούλα με ρύζι βρέθηκαν πενηνταδύο σακουλάκια κοκαΐνης. Στη συνέχεια ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου, η κατάσχεση των ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης του οχήματος και μίας συσκευής κινητού τηλεφώνου. Όπως διαβάζουμε στην ενημέρωση του Λιμεναρχείου:

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου.

Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr). Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».

Πηγή: sportslesvos.gr, Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή

Best of internet