Quantcast
THE STREAM

Στέλεχος της ΝΔ επιτέθηκε σε πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ επειδή είχε το θράσος να πάει σε gay bar

Το μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ για κάποιο λόγο θεωρεί ότι όχι μόνο του πέφτει λόγο, αλλά και ότι προσφέρει υπηρεσία


THE NEWSROOM · 10 Ιουλίου 2017

Αρκετά θλιβερές είναι οι ιδεολογικές αναζητήσεις  απόψεις της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρου Γιάνναρου. Ο κ. Γιάνναρος, ο οποίος έχει παρελθόν και εμφανίσεων σε εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε διοριστεί διευθυντής του Νοσοκομείου “Ελπίς” από τον Γιώργο Παπανδρέου (αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι γιατρός). Με αυτό το βιογραφικό έγινε μέλος του “Τομέα Υγείας” της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, έχει μερικές πραγματικά αξιοπερίεργες απόψεις, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ναι, λέει ότι το Facebook ελέγχεται από τη CIA και τους Εβραίους:

Σήμερα πάντως ασχολείται με το να κάνει ολομέτωπες ομοφοβικές επίθεσεις με τρόπο μάλιστα που θυμίζει κάποιου είδους καταδότη. Αυτό είναι το tweet που ανέβασε σήμερα:

Γέλιο και θλίψη ταυτόχρονα προκαλεί το γεγονός πως όπως δηλώνει ο ίδιος, στην αρχή μετά από κατακραυγή διέγραψε το tweet και μετά το ξαναανέβασε. Αφενός γιατί του το ζήτησαν όπως δηλώνει και αφετέρου γιατί μάλλον το μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ θεωρεί πως προσφέρει κάποια υπηρεσία στη χώρα:

Ο κ. Γιάνναρος μάλλον έχει πέσει μόνος του σε χρονοκάψουλα, καθώς όπως σχολίασε αργότερα μετά την αρχική δημοσίευση, ο ανώνυμος πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί επειδή πηγαίνει σε gay bar. Ναι, αυτά γράφει εν έτει 2017 κάποιος ο οποίος μέχρι πρόσφατα διατελούσε διευθυντής Νοσοκομείου:

Όλα αυτά δημιουργούν άλλον ένα πονοκέφαλο για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν και ο ίδιος έχει ψηφίσει φερ’ειπείν το Σύμφωνο Συμβίωσης, πρέπει να τρέχει να μαζεύει τις δηλώσεις των στελεχών του, υψηλόβαθμων και χαμηλόβαθμων, όπως είχε γίνει στην περίπτωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για εθνικιστικές εκείνη τη φορά δηλώσεις.

(πηγή)

Best of internet