Quantcast
THE STREAM

Με τιμές αρχηγού κράτους επέστρεψε στην πατρίδα του ο τρελός πατριώτης Κύπριος Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Μάριος Πρίαμος the homecoming


THE NEWSROOM · 10 Ιουλίου 2017

Τα απόνερα του Survivor συνεχίζουν να αναστατώνουν τα νερά της ενημέρωσης, αγαπητοί φίλοι, αφού μετά την παγκόσμια πρωτοτυπία του τελικού όπου δεν κέρδισε ο παίκτης από την Κύπρο, τώρα διαβάζουμε ένα σπαρταριστό ρεπορτάζ για την παλλινόστηση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στην Κύπρο.

Ο τρελός πατριώτης Κύπριος, επέστρεψε αρχικά από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, και εντωμεταξύ πήγε σε μια θεατρική παράσταση, στη συνέχεια πήγε σε μια συναυλία και στο τέλος επέστρεψε πάλι στο εξωτερικό. Περίπου, δηλαδή, αφού όπως διαβάζουμε εδώ:

Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο, μετά και από την χθεσινή του έξοδο στο Δελφινάριο για να δει το Μάρκο Σεφερλή, αλλά και αργότερα στο Fantasia για να διασκεδάσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε στην Κύπρο.

Ο παίκτης του Survivor προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου τον περίμενε η οικογένειά του αλλά και κάμποσοι θαυμαστές που ήθελαν να τον δουν από κοντά, να του μιλήσουν και να βγάλουν σέλφιζ. Ο Μάριος δήλωσε ότι είναι σούπερ ήρωας για τους θαυμαστές του και ουσιαστικά είπε ότι with great power comes great responsibility. Όμορφα.

 

Best of internet