Quantcast
THE STREAM

Λυκάνθρωπους, Μινώταυρους και Δεινόσαυρους έχει αυτή η συνηθισμένη έκθεση για παιδιά στο Κατάκολο Ηλείας

Ιδανικός προορισμός για αθώα και ευάλωτα παιδάκια


Σε μήτρα παγκόσμιου πολιτισμού εξελίσσεται με αργά αλλά σταθερά βήματα ο νομός Ηλείας, στον οποίο πέρα από τα μελλοντικά γυρίσματα του SURVIVAL του Epsilon TV, λαμβάνει χώρα και μια θεματική εκπαιδευτική έκθεση που σίγουρα θα δημιουργήσει αίσθηση.

Από τις 5 Ιουλίου μέχρι και τις 20 Αυγούστου θα τρέχει η έκθεση «Μύθοι και Τέρατα» στο Κατάκολο Ηλείας, η οποία «έχει θέμα την Ελληνική και Παγκόσμια Μυθολογία & την σχέση της με την Παλαιοντολογία, στηρίζεται στις έρευνες της παγκοσμίου φήμης ιστορικού Adrienne Mayor».

Όπως διαβάζουμε εδώ,

Η έκθεση έχει τη μορφή ενός Λαβυρίνθου (Μινώταυρου) και οι επισκέπτες παρακολουθούν μέσα και έξω από αυτόν τις παρακάτω αναπαραστάσεις.

Πάμε ένα νοητό ταξίδι στη θεματική έκθεση στο Κατάκολο του Νομού Ηλείας μέσα από 8 κατατοπιστικότατες φωτογραφίες

Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος που η είσοδος της έκθεσης μοιάζει με κωλόμπαρο στο 9ο χιλιόμετρο της Πύργου-Κατάκολου.

 

Πράγματα που εκτίθενται στο νομό Ηλείας.

Ας κάνουμε τον κόπο να πλησιάσουμε λιγάκι περισσότερο. Αυτή η γκριμάτσα με τους μελανόμορφους μαιάνδρους στο βάθος είναι το υλικό απ΄το οποίο φτιάχνονται οι εφιάλτες.

 

Ένας μονόκερος, ένας κένταυρος, ένας δράκος και κανένα φλαμίνγκο. Γι’ αυτό άλλωστε δεν υπάρχει ούτε ένας επισκέπτης στις φωτογραφίες.

 

Το θεματικό πάρκο φοντάρει μπροστά από μερικά τεράστια κρουαζιερόπλοια τα οποία εικάζουμε ότι προφανώς έχουν έρθει από την άλλη άκρη της γης για να παρακολουθήσουν την έκθεση.

 

Όταν κάποιος σου τρώει την τελευταία πατάτα.

 

Ο Τρίτωνας την ώρα που κατεβάζει ένα σέικερ πρωτεΐνης του.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Τρίτωνας δεν είχε 100% κανονικό ανθρώπινο σώμα. Όπως βλέπουμε και στο έκθεμα είχε κοιλιακούς εγκιβωτισμένους στους κοιλιακούς του:

 

Όταν οδηγείς γυρίζοντας από έξοδο και οι φίλοι σου στο πίσω κάθισμα τραγουδάνε μεθυσμένοι φουλ δυνατά σκυλάδικα

 

Τρέμουμε στην ιδέα ότι κάποιος Άγγλος Λόρδος μπορεί να λιμπιστεί αυτό το έκθεμα και να το κλέψει για να το πάει στο Βρετανικό μουσείο.

 

 

Για όλους όσοι λιμπιστήκατε ήδη την έκθεση και θέλετε να πάτε οι ίδιοι, ή να πάρετε τα αγαπημένα σας ανηψάκια για να ξεσκάσουν, να ξέρετε ότι η έκθεση θα βρίσκεται στο Κατάκολο του νομού Ηλείας μέχρι και τις 20 Αυγούστου.

Best of internet