Quantcast
THE STREAM

Το Epsilon ανακοίνωσε επίσημα το “Survival” που φυσικά θα γυριστεί στο Νομό Ηλείας

Λογικά θα ψάχνουν ήδη για μάνατζερ κρίκετ και τα σχετικά


Καλωσήρθατε σε άλλο ένα «Δεν είναι Το Κουλούρι», αγαπητοί φίλοι, μιας και τα νέα από το βασίλειο των υαλουρονικών και των Κολλαγώνων, aka Epsilon TV είναι τόσο Έψιλον που δυσκολευόμασταν να τα πιστέψουμε.

Μια φήμη που κυκλοφορούσε και ήθελε το Epsilon TV να ζήλεψε την επιτυχία του SURVIVOR του ΣΚΑΪ και να αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του, ονομάζοντάς το “SURVIVAL”. Φυσικά και δεν το πιστέψαμε και σκεφτήκαμε ότι ήταν κάποιο σχετικά πετυχημένο αστειάκι, ή κάποια απέλπιδα προσπάθεια για κλικς. Ωστόσο η πραγματικότητα αυτή τη φορά δείχνει ανελέητη και όπως φαίνεται, το κανάλι Epsilon είναι έτοιμο να κάνει την πιο Epsilon κίνηση που έχει κάνει ποτέ:

ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ SURVIVOR ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΝΕ “SURVIVAL secrets”.

Η λεζάντα “an epsilontv original” δίνει πραγματικά άλλη έννοια στη λέξη original

ΚΑΙ epsilon ΚΑΙ νομός Ηλείας ΚΑΙ Σαρβάηβαλ.

Εάν στο SURVIVOR του ΣΚΑΪ πήγαν τύποι όπως ο Μάνατζερ Ράγκμπι και ο Ορέστης Τσάνγκ, φανταστείτε απλά τι παίκτες θα μαζέψει η απομίμηση Survivor Εψιλον κατηγορίας που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γυριστεί στην Κουρούτα του Νομού Ηλείας.

Όπως αναφέρει το Κανάλι:

Το μυστικό της επιβίωσης κρύβεται στην Ελλάδα! Σε μια από τις αμέτρητες όμορφες τοποθεσίες που διαθέτει η χώρα μας, δυο ομάδες δοκιμάζουν τις αντοχές τους, αλλά… και τις δικές σας.

Το μυστικό της επιβίωσης θα αποκαλύπτεται σταδιακά μέσα από μια συναρπαστική διαδικασία τόσο σκληρή όσο και απρόβλεπτη!

 

Best of internet