Quantcast
THE STREAM

ΣΟΚ: Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Το τέλος της συνεργασίας του με το σταθμό ήρθε όταν ο δημοσιογράφος συνέχισε να επιμένει στις δηλώσεις του


THE NEWSROOM · 5 Ιουλίου 2017

Απολύθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Η λύση της συνεργασίας τους προέκυψε μετά από σημερινή συνάντηση με ανώτερο στέλεχος του σταθμού η οποία δεν απέδωσε καρπούς.

Ο ΣΚΑΪ χθες αποδοκίμασε μεν τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τις σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τους δράστες του χτυπήματος κατά του Λουκά Παπαδήμου, αλλά δεν ήθελε και να λήξει τη συνεργασία του με το δημοσιογράφο, αν αυτός άφηνε το θέμα να πέσει κάτω.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όμως συνέχισε να πιέζει το θέμα στη σημερινή του εκπομπή. Σαν συνέπεια ο σταθμός αποφάσισε ότι ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να ανήκει πια στο δυναμικό του.

To σταμάτημα της συνεργασίας ήρθε πριν λίγο με την εξής πολύ σύντομη ανακοίνωση:

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία»

Η μεσημεριανή δήλωση του Μπογδάνου στην εκπομπή χτες του είχε σαν επίμαχο σημείο το εξής:

«Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια»

O ΣΚΑΪ υποχρεώθηκε με ανακοίνωση του να απολογηθεί ζητώντας «συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου». Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού ήταν η εξής:

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.»

«Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων»

Mετά από αυτή την άδοξη εξέλιξη απομένει να δούμε τώρα το αν και το που θα βρει νέα στέγη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

(πηγή)

 

 

 

Best of internet