Quantcast
THE STREAM

Μελβούρνη: Η αστυνομία αναζητεί άτομο που σκότωσε καγκουρό, το έντυσε με παλτό και και το έστησε σε καρέκλα με ούζο

Ένα αρκετά διεστραμμένο installation εθεάθη στη πόλη της Αυστραλίας


THE NEWSROOM · 5 Ιουλίου 2017

Ένα περίεργο περιστατικό με γκροτέσκο ελληνικό χρώμα ερευνά η αστυνομία της Μελβούρνης. Κάποιος πυροβόλησε και σκότωσε ένα καγκουρό στην περιοχή για να το βάλει μετά να ποζάρει με ένα μπουκάλι ούζο 12.

Σύμφωνα με στελέχη της υπηρεσίας άγριας ζωής το άτυχο ζώο πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές πριν δεθεί σε μια καρέκλα για να ολοκληρωθεί το κακόγουστο installation. Το περιστατικό συνέβη πριν αρκετές βδομάδες αλλά μόλις πρόσφατα οι αρχές δημοσίευσαν μια φωτογραφία σε μια προσπάθεια να πάρουν πληροφορίες από το κοινό.

Αν πιαστεί, ο δράστης αντιμετωπίζει βαριές ποινές. Μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ένα πρόστιμο ύψους μέχρι και 27,700 δολλαρίων και μέχρι δυο χρόνια φυλακή.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Βικτόρια (της περιοχής στην οποία βρίσκεται η Μελβούρνη) δήλωσε πως συνεργάζεται με την αστυνομία για να λύσει το έγκλημα. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του Μάικ Σβερνς:

“Eίναι ανήθικη και αποκρουστική συμπεριφορά και προτρέπουμε όποιον έχει πληροφορίες να βγει μπροστά.

Θα χρειάστηκε αρκετή ώρα για να στήσει κανείς το καγκουρό σε αυτή τη θέση στην άκρη του δρόμου και είμαστε σίγουροι πως όλο και κάποιος θα έχει δει κάτι, δεδομένης της δημόσιας θέσης και της κυκλοφορίας αυτού του κεντρικού δρόμου.”

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές απογραφές υπάρχουν 34.3 εκατομμύρια καγκουρό στην Αυστραλία. Δεδομένου του ότι υπάρχουν κι αρκετοί έλληνες, ελπίζουμε παρά την ύπαρξη του ούζου να μη νιώσουμε και τη ντροπή του να είναι κάποιος από αυτούς ανακατεμένους σε αυτή την ιστορία.

 

(πηγή)

Best of internet