Quantcast
THE STREAM

Διαψεύδει ο Αντώνης Πανούτσος τα περί συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Με κείμενο του απαντά σε χτεσινό δημοσίευμα του peiraiasnews αναφέροντας χαρακτηριστικά «αν κάτι αλλάξει, μα το σταυρό είσαστε οι πρώτοι που θα το μάθετε»


THE NEWSROOM · 28 Ιουνίου 2017

Φωτογραφία εξωφύλλου: Νεφέλη Τσάλτα

Ο Αντώνης Πανούτσος έσπευσε αρκετά σύντομα να αρνηθεί πως έκανε δηλώσεις που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Oι υποτιθέμενες δηλώσεις που αναρτήθηκαν στο peiraiasnews .gr ανέφεραν πως ο αθλητικογράφος βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τη ΝΔ για να συμμετέχει στα ψηφοδέλτιά της στην Α’ ή Β’ Πειραιά.

Πάμε. Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια.Η ΝΔ θα ανακοινώσει τους καταλόγους της όταν γίνουν εκλογές και όχι εγώ τους καταλόγους. Κουβέντα γινόταν. Δήλωση δεν έκανα

Posted by Antonis Panoutsos on Dienstag, 27. Juni 2017

Για να τονίσει ακόμη περισσότερο πως τα δημοσιεύματα είναι ανακριβή, ο Πανούτσος δημοσίευσε άρθρο σε ιστοσελίδα όπου συχνά αρθρογραφεί. Σε χαρακτηριστικά αποσπάσματα αρνείται όσα γράφτηκαν:

“Η προηγούμενη αναφορά γίνεται σε σχέση με το κομμάτι του κειμένου στο site που λέει «θεωρεί πλέον χρέος του να κινητοποιηθεί». Πράγματι κάποια στιγμή αποφάσισα ότι ο μόνος τρόπος να είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου ήταν να κινητοποιηθώ. Ότι το να λέω «δεν μπλέκομαι» όταν το μιντιακό σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ βαράει δεξιές, αριστερές, ήταν περισσότερο δειλία και λιγότερο ακεραιότητα.

Όσο για τις αναφορές στην υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και ότι υπάρχουν «προχωρημένες συζητήσεις», θα μου άρεσε να υπάρχουν. Ακούγεται σαν να διαπραγματεύομαι μια μεταγραφή. Ταυτόχρονα θα με έπιαναν τα γέλια. Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να ζητήσω και αμφιβάλω ότι έχουν ιδέα τι θα μπορούσαν να μην ζητήσουν. Ούτε υπάρχει συζήτηση για να κατέβω στον Πειραιά”

Παρόλα αυτά η προσεκτική επιλογή των λέξεων του Αντώνη Πανούτσου αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα να υπάρξουν ενδιαφέροντα νέα από αυτό το μέτωπο. Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος.

Best of internet