Quantcast
THE STREAM

Bάνδαλοι κατέστρεψαν τον βράχο με σχήμα πέους που θαύμαζε όλη η Νορβηγία

Tο τουριστικό αξιοθέατο που ονομάζεται “πέος του ξωτικού” γκρεμίστηκε από αγνώστους με χρήση εργαλείων


THE NEWSROOM · 27 Ιουνίου 2017

Πριν από τους εξυπνάκηδες του Ίντερνετ, trolls ήταν τα ξωτικά της νορβηγικής μυθολογίας. Οπότε καταλαβαίνετε ποιο είναι το αστείο πίσω από το Trollpiken (Troll Dick στα αγγλικά), το βράχο που θύμιζε ανορθωμένο πέος, ο οποίος ήταν μια πολύ γνωστή τουριστική ατραξιόν για ορειβάτες και αναρριχητές στο Eigersund της Νορβηγίας για (πάρα) πολύ καιρό.

Δυστυχώς ο βράχος με το φαλλικό σχήμα δεν υπάρχει πια. Κάποιος βάνδαλος τον κατέστρεψε, όπως δήλωσε ο Olav Magne Egebakken το Σάββατο 24/6 στο κανάλι TV2 της Νορβηγίας: καθώς περνούσε τρέχοντας το βραχώδη σχηματισμό διαπίστωσε ότι το μόριο των ξωτικών δεν ήταν πια σηκωμένο. Όπως είπε συγκεκριμένα “Μοιάζει κάποιος να χρησιμοποιήσει τρυπάνι από πάνω. Πρόκειται για βανδαλισμό, δεν υπάρχει αμφιβολία.”

Η αστυνομία της Νορβηγίας έχει ορκιστεί να βρει και να συλλάβει τον καταστροφέα. Ο δράστης θα μπορούσε να εισπράξει μέχρι και 6 χρόνια φυλάκισης αν πιαστεί αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανείς ύποπτος. Oι αρχές συνεχίζουν την έρευνα από χτες.

Trist!!

Posted by Trollpikken on Samstag, 24. Juni 2017

Όπως είπε ο Magnar Sandstøl, διευθυντής της αστυνομίας του Eigersund:

“Oι αποδείξεις είναι εκεί και έχουμε εικόνες”

O αστυνομικός είπε πως θα ανακρίνει πιθανούς ύποπτους αυτή την εβδομάδα. Η Stavanger Aftenblad, καθημερινή εφημερίδα του Stavanger της Νορβηγίας δημοσίευε μια φωτογραφία της ζημιάς στο Instagram:

#trollpikken er nede, men det loves at den skal komme fort opp igjen! #egersund #norge #norway

A post shared by Stavanger Aftenblad (@aftenbladet) on

Μπορεί να μη χάθηκαν όλα όμως. Ο εργολάβος Sverre Garpestad μιλώντας στο ίδιο κανάλι είπε πως με τη βοήθεια ελικοπτέρων θα έπαιρνε περίπου μία ώρα για να μπουν νέα θεμέλια, βίδες και γύψος έτσι ώστε να αποκατασταθεί ο βράχος. “Έχουμε το Βιάγκα που μας χρειάζεται“, φέρεται να δήλωσε.

Το μόνο που χρειάζεται ο Garpestad όπως φαίνεται, είναι λεφτά. Μια νορβηγική ιστοσελίδα crowdfunding έχει συγκεντρώσει ήδη περίπου $20,000, περίπου τα 2/3 του στόχου που τέθηκε ως αναγκαίο για να επισκευαστεί ο βράχος.

(πηγή)

 

 

Best of internet