Quantcast
THE STREAM

Ένταση έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, διαδηλωτές επιτέθηκαν στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποιεί σήμερα 24ωρη πανελλαδική απεργία με κύριο αίτημα την επίλυση του θέματος των συμβασιούχων των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2017

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς συμβασιούχοι των δήμων επιτέθηκαν φραστικά αλλά και με ρίψη αντικειμένων στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εσπευσμένα από το χώρο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔΕ και να αναβληθεί η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Π. Σκουρλέτη.

INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗ

Διαδηλωτές άδειασαν σακούλες με σκουπίδια μπροστά από την είσοδο του υπουργείου και άναψαν φωτιά, ενώ πέταξαν και μπογιές στο κτίριο.  Ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να μπει και στο προαύλιο του κοινοβούλιο με την αστυνομία να τους απωθεί με χημικά.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους συγκεντρώθηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία, έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο, και στο Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής στην πλατεία Ομόνοιας.

Και οι δύο κατέληξαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος, με αποτέλεσμα να κλείνουν σταδιακά για τα οχήματα οι οδοί Αγίου Κωνσταντίνου, Σταδίου και τα γύρω στενά.

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποιεί σήμερα 24ωρη πανελλαδική απεργία με κύριο αίτημα την επίλυση του θέματος των συμβασιούχων των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων που ζητούν την μετατροπή των συμβάσεων τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου .

πηγή – ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Best of internet