Quantcast
THE STREAM

Με 100 ευρώ την ώρα μπορείς να μιλήσεις με τον Ιησού Χρίστο σε «θεραπευτήριο» του Αλίμου

Πόσους παραμυθατζίδες τύπου Αρτέμη Σώρρα άραγε μπορεί να σηκώσει μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα;


Μια καταπληκτική προσφορά για όσες φίλες και φίλους θελουν να μιλήσουν με τον Ιησού και την Μαρία Μαγδαληνή προσφέρει το «Angels House University» στον Άλιμο. Με μόλις 100 ευρώ « ο Πασχάλης γίνεται κανάλι για τους αναληφθέντες Δασκάλους Yeshua  & Mαρία Μαγδαληνή οι οποίοι ανταποκρίνονται στα ερωτήματά σας με τη σοφία, την αγάπη και τις θεραπευτικές τους ενέργειες» αναφέρει το site του υποτιθέμενου «θεραπευτηρίου».

Το φοβερό αυτό «θεραπευτήριο» ανακαλύψαμε μέσα από τους Ελληνικά Hoaxes, και από ό,τι τσεκάραμε στην σελίδα του στο facebook, που αριθμεί περίπου 20.000 likes, προσφέρει μια πληθώρα από φανταστικές (με την κυριολεκτική έννοια) υπηρεσίες, φυσικά επί χρήμασι, γιατί δεν μπορείς φιλαράκο να θες να θεραπεύσεις τα τσάκρας σου στο τσάμπα, τι το πέρασες το «Angels House University» Άγιο Παντελεήμονα;

Όπως διαβάζουμε στο site των απατεώνων θεραπευτών:

Κατά τη διάρκεια του Channeling οι θεραπευτικές ενέργειες εργάζονται μαζί σας ενώ γίνεται μια τηλεπαθητική μετάδοση πληροφοριών, οι οποίες εκδηλώνονται ομαλά μετά τη λήξη της συνάντησης, ως καθοδήγηση ή έμπνευση στην καθημερινότητα.
Ότι κι αν είναι αυτό που σας απασχολεί, όποιος κι αν είναι ο λόγος που θα επιλέξετε να παρευρεθείτε σε μια συνάντηση ψυχής – channeling, ο Διδάσκαλος Yeshua και η Μαρία Μαγδαληνή θα σας αγκαλιάσουν μεταδίδοντάς σας τις πιο υπέροχες ενέργειες και ξεκάθαρη καθοδήγηση που θα είναι τα καταλληλότερα για σας εκείνη τη χρονική στιγμή.
Τα Ελληνικά Hoaxes όπως καλά ξέρουν αποδομούν ένα ένα τα παπατζιλίκια που προσφέρει το εν λόγω «πανεπιστήμιο»

Αγγελικό Ρέικι

Το Ρέικι είναι μία μορφή εναλλακτικής ιατρικής η οποία αναπτύχθηκε το 1922 στην Ιαπωνία από τον Βουδιστή μοναχό Dr Mikao Usui. Εξυπακούεται πως πρόκειται για ψευδοεπιστήμη. Το «Αγγελικό Ρέικι» είναι μια «θεραπευτική» μέθοδος με τη βοήθεια Αγγέλων. Τίποτα από τα ανωτέρω, δεν είναι αναγνωρισμένο σε καμία χώρα του πλανήτη.

Διαυλισμός – Chanelling

Κάποιοι άνθρωποι, ισχυρίζονται πως μπορούν να επικοινωνούν με ανώτερα όντα, θεούς, αγγέλους, ακόμη και εξωγήινους. Πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση τσαρλατανισμού με οδυνηρές συνέπειες για τους εξαπατημένους, που θα χάσουν χρήμα και θα υποστούν ψυχολογική φθορά.

Ενεργειακός καθαρισμός

Εντάσσεται στα πλαίσια της ψευδοεπιστημονικής «ενεργειακής ιατρικής» και υποτίθεται ότι καθαρίζει την αρνητική ενέργεια από το σώμα. Ποτέ και πουθενά δεν έχει αποδειχτεί ότι δουλεύει και γενικότερα, θεωρείται απάτη.

Κρυσταλλικά Κλειδιά

Πρόκειται για υποτιθέμενη θεραπεία με κρυστάλλους. Ισχυρίζονται πως οι κρύσταλλοι, δρουν ως αγωγοί θετικής ενέργειας που επιφέρει θεραπεία. Απόλυτα ψευδής και δυνητικά επικίνδυνος ισχυρισμός.

Διαισθητική Συμβουλευτική

Ένας «όμορφος» νεολογισμός για να περιγραφεί η συμβουλευτική ψυχοθεραπεία, υπό το μανδύα της «διαίσθησης«, δηλαδή της αντίληψης και της γνώσης κάποιων πραγμάτων, που δεν προκύπτουν από τις αισθήσεις ή τη λογική αλλά με απροσδιόριστο τρόπο.

Θεραπευτική Αναδρομή

Η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές για θεραπευτικούς σκοπούς, είναι εξωφρενική εξ ορισμού. Ουδέποτε έχει αποδειχτεί η ύπαρξη προηγούμενων ζωών, πεποίθηση που βασίζεται στην ανθρώπινη ανασφάλεια και το φόβο για το θάνατο. Όπως είχε πει και ο James Randi πριν πολλά χρόνια σε ομιλία του στο TEDx, όσοι πείθονται και κάνουν αναδρομές σε «προηγούμενες ζωές», θα διαπιστώσουν (ή ακριβέστερα, θα τους πουν) ότι ήταν είτε Βαβυλώνιες πριγκίπισσες, είτε Αρχαίοι Έλληνες πολεμιστές. Ποτέ δεν θα σας πει κάποιος ότι είσασταν «ένα φτωχό παιδί που δούλευε ως λούστρος στου δρόμους του Λονδίνου και πέθανε από φυματίωση«.

Εκπαίδευση Σέιριου

«Σ’ αυτή τη συνεδρία συντονίζω το προσωπικό σας κανάλι με το Πανεπιστήμιο του Σείριου των εσωτερικών πεδίων όπου σας αναλαμβάνει προσωπικά ένας Διδάσκαλος από το Σείριο για την προσωπική σας εκπαίδευση.» Για να μιλήσετε με καθηγητή από το πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο αστέρι του Σείριου, θα πληρώσετε 50 ευρώ. Πρόκειται για πολύ καλή τιμή, αν αναλογιστείτε πως ο Σείριος απέχει 8,6 έτη φωτός από τη Γη, δηλαδή περίπου 8 τρις χιλιόμετρα.

Ακόμη πιο τραγικός είναι ο ισχυρισμός στην αρχή των όρων χρήσης της σελίδας, πως οι «θεραπευτικές» συνεδρίες, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην υγεία. Άραγε που βασίζουν και πως τεκμηριώνουν αυτό το συμπέρασμα;

Πόσους παραμυθατζίδες τύπου Αρτέμη Σώρρα άραγε μπορεί να σηκώσει μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα;

πηγή – Ellinika Hoaxes 

Best of internet