Quantcast
THE STREAM

Αποκάλυψη τώρα: Ο Πάνος Καμμένος μπήκε και συγκυβερνήτης σε στρατιωτικό ελικόπτερο (VIDEO)

Δε χρειάζεται σχολείο πτήσεων αν είσαι υπουργός απ’ό,τι φαίνεται


THE NEWSROOM · 21 Ιουνίου 2017

Ο Πάνος Καμμένος μάλλον ήθελε πολύ να γίνει πιλότος ελικοπτέρου (κάπως στα πρότυπα του Full Metal Jacket μάλλον) όπως όλοι θυμόμαστε. Η επίσκεψή του στην Αμοργό στις αρχές Μαΐου, λεπτομέρειες της οποίας διέρρευσαν τώρα, το επιβεβαίωσε πέρα για πέρα.

Ο υπουργός Άμυνας φαίνεται σε βίντεο που διέρρευσε να ανεβαίνει σε στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου UH-1H Huey και να μπαίνει συγκυβερνήτης εκεί. Στα συγκεκριμένα ελικόπτερα μπαίνει δεξιά ο κυβερνήτης και αριστερά ο συγκυβερνήτης.

Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί θέμα αφού για λόγους ασφαλείας, κατά τη διάρκεια της πτήσης στο πιλοτήριο γίνεται να βρίσκονται μόνο πιλότοι που να είναι εκπαιδευμένα στελέχη σε σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας. Το συγκεκριμένο ταξίδι στην Αμοργό είχε γίνει για τη συνάντηση με τοπικούς φορείς για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί και ο Πάνος Καμμένος είχε μαζί του και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

O υπουργός φαίνεται μάλιστα να έχει πωρωθεί που έχει φτιάξει δικό του σήμα πτήσεων, μιας και στο συγκεκριμένο ταξίδι στο σήμα της πτήσης εκεί που θα έπρεπε να φαίνονται τα αρχικά του αεροσκάφους, αντί για αριθμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αντί για ES 636, δηλαδή Ελληνικός Στρατός 636, γράφει τα αρχικά του Καμμένου και από κάτω έχει προστεθεί με στιλό το 636.

Επίσης, για να γίνει τελείως σουρεάλ η φάση ο υπουργός Άμυνας έχει φτιάξει και δικό του ραφτό για να μπαίνει σε στρατιωτικές στολές. Το οποίο γράφει «Μinister’s personal pilot».

(πηγή)

 

 

Best of internet