Quantcast
THE STREAM

Παρίσι: Όχημα έπεσε πάνω σε βαν της αστυνομίας στα Ηλύσια Πεδία

«Κατά πάσα πιθανότητα ο δράστης είναι νεκρός» σύμφωνα με τις Αρχές


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2017

Αυτοκίνητο φέρεται να έπεσε πάνω σε βαν της αστυνομίας στη λεωφόρο Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στην περιοχή. Tα τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται πηγές από τη Γαλλική Αστυνομία, ανέφεραν ότι το περιστατικό έγινε εσκεμμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα έπιασε φωτιά μετά τη σύγκρουση. Όπως διαβάζουμε στο BBC, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος ήταν και οπλισμένος, ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία και έμεινε αναίσθητος και σοβαρά τραυματισμένος. Το AP αναφέρει ότι εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι ο δράστης είναι πιθανότατα νεκρός. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο πρακτορείο Reuters ότι είδε αστυνομικούς να αποκλείουν την πρόσβαση στην λεωφόρο, σε σημείο που βρίσκεται κοντά στο προεδρικό μέγαρο.

 

Αργότερα η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο και επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Η Γαλλία βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των τρομοκρατικών επιθέσεων που έχουν λάβει χώρα στο έδαφός της.

 

Πηγή: BBC, AP, Reuters

Best of internet