Quantcast
THE STREAM

Γουρούνια επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην Κρήτη

Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανένα γουρούνι


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2017

Σκηνικό από ταινία έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Βίγλια στην Ιεράπετρα Κρήτης, όταν μανιασμένα γουρούνια που μόλις το έσκασαν από το μαντρί τους, έσπειραν τον πανικό σε γειτονιά της περιοχής, για άγνωστο μέχρι στιγμής  λόγο και επιτέθηκαν σε περιπολικό της αστυνομίας που προσπάθησε να τα «συλλάβει».

Όπως αναφέρει το άρθρο του Cretapost:

Δύο μεγάλα γουρούνια το έσκασαν από το ποιμνιοστάσιο του ιδιοκτήτη τους προκαλώντας χάος στο πέρασμα τους. Μπήκαν σε αυλές σπιτιών, έφαγαν λουλούδια, προκάλεσαν ζημιές και έσπασαν γλάστρες. Έντρομοι περίοικοι, που αντιλήφθηκαν ποιοι ήταν αυτοί οι “παράξενοι” και ιδιαίτερα “οξύθυμοι” επισκέπτες της γειτονιάς τους, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Περιπολικό μαζί με άνδρες της δίκυκλης αστυνόμευσης έφτασαν στο σημείο, προκειμένου να ακινητοποιήσουν και να απομακρύνουν τα δύο γουρούνια από την περιοχή. Κάθε άλλο όμως, καθώς δέχτηκαν κι αυτοί επίθεση από τα συμπαθητικά κατά τ’άλλα τετράποδα, τα οποία στη θέα τόσων ατόμων, που προσπαθούσαν να τα ακινητοποιούσαν, εξαγριώθηκαν και επιτέθηκαν στο περιπολικό.

Τα δύο τεράστια γουρούνια προκάλεσαν υλικές ζημιές στο όχημα της αστυνομίας, ενώ μετά από δύο ώρες έφτασε και ο ιδιοκτήτης τους στο σημείο και τα ακινητοποίησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπήρξαν τραυματισμοί και όλα τα γουρούνια χαίρουν άκρας υγείας.

Best of internet