Quantcast
THE STREAM

Φορτηγάκι έπεσε σε πεζούς στη γέφυρα του Λονδίνου

Η βρετανική αστυνομία γνωστοποίησε ότι δυνάμεις της σπεύδουν για να αντιμετωπιστεί ένα συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου


THE NEWSROOM · 4 Ιουνίου 2017

Συναγερμός σήμανε στη βρετανική πρωτεύουσα καθώς η αστυνομία γνωστοποίησε ότι δυνάμεις της σπεύδουν για να αντιμετωπιστεί ένα σοβαρό συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Η βρετανική εφημερίδα Sun ανέφερε πριν από λίγο στον ιστότοπό της ότι κατά τις πληροφορίες της, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου. Το συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) και όλη η περιοχή είναι ήδη αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ελικόπτερα πετούν πάνω από τη γέφυρα. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο BBC ότι ένα λευκό φορτηγάκι βγήκε από το οδόστρωμα και χτύπησε πέντε ή έξι πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ωστόσο υπάρχουν αναφορές για αρκετά περισσότερους τραυματίες. Η υπηρεσία μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι ο σταθμός του υπογείου London Bridge έκλεισε, κατόπιν σχετικού αιτήματος της αστυνομίας. Ο διευθυντής του περιοδικού Spectator ανέφερε ότι ένοπλοι αστυνομικοί σπεύδουν στη Γέφυρα του Λονδίνου. Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μεταδίδει ότι περίπου 10 αυτοκίνητα της αστυνομίας σπεύδουν στο σημείο.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και για πυροβολισμούς.Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα από μαχαίρι. Πριν από λίγο μια νεαρή κοπέλα που ήταν στο σημείο μίλησε στο BBC και ανέφερε πως επικρατεί χάος και πως είδε πολλούς τραυματίες.

Πριν από λίγο μια νεαρή κοπέλα που ήταν στο σημείο μίλησε στο BBC και ανέφερε πως επικρατεί χάος και πως είδε πολλούς τραυματίες.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως η αστυνομία αντιμετωπίζει δύο ακόμη συμβάντα, ένα στην αγορά Borough όπου υπάρχουν αναφορές για ενόπλους και ένα στο Vauxhall ενώ το BBC μεταδίδει πως υπάρχει ανθρωποκυνηγητό για τρεις υπόπτους. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι βρίσκεται σε επαφή με τις διωκτικές αρχές ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για το συμβάν στο Λονδίνο, σύμφωνα με μια ανάρτηση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου στο Twitter.

Tην ίδια ώρα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να εισέρχονται σε ένα μπαρ και να φωνάζουν σε όλους τους πελάτες να πέσουν στο έδαφος…

Πηγή: www.lifo.gr

Best of internet