Quantcast
THE STREAM

Το “Στην Υγειά Μας” μπορεί να μην συνεχιστεί από τον επόμενο Σεπτέμβριο

Η ζωή τα Σάββατα για τα παντρεμένα ζευγάρια που έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλο θα είναι πολύ δύσκολη


LUBEN CREW · 29 Μαΐου 2017

Δεν ξέρουμε αν θα βάλετε τα κλάματα (ή αν θα τα βάλει κανείς γενικά) αλλά μία από τις σταθερές της ελληνικής τηλεόρασης ενδέχεται να χαθεί. Το “Στην Υγειά Μας” του Σπύρου Παπαδόπουλου μπορεί να σταματήσει να προβάλλεται.

Η εκπομπή, η οποία προβάλλεται για 13 χρόνια συνεχόμενα αρχικά από την ΕΡΤ και μετά από τον Alpha ενδέχεται να μη συνεχιστεί τον επόμενο Σεπτέμβρη. Ο λόγος είναι πως στο περιεχόμενό της τείνει να ανακυκλώνεται, ενώ και από τηλεθέαση δε φαίνεται να πηγαίνει καλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά.

Αν όλα αυτά έχουν βάση, τότε αυτό σημαίνει πως ο παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι σε αναζήτηση εργασίας. Η προοπτική της ΕΡΤ δε φαίνεται ιδιαίτερα πιθανή καθώς την περίοδο Σαμαρά που είχε αντικατασταθεί με τη ΝΕΡΙΤ, ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε πάρει θέση.

Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε η μόνη λύση είναι ο ΣΚΑΪ αλλά είναι άξιον απορίας το αν ο γνωστός σταθμός θα πάρει μια εκπομπή με φθίνουσα πορεία, ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία του Survivor της φετινής χρονιάς. Καθώς το κόψιμο της εκπομπής δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη βέβαια, όλα αυτά είναι εικασίες και θα μάθουμε το πως έχουν τα πράγματα το επόμενο διάστημα.

Δυστυχώς χωρίς το “Στην Υγειά Μας”, η ζωή τα Σάββατα για τα παντρεμένα ζευγάρια που έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλο θα είναι πολύ δύσκολη.

(πηγή)

Best of internet