Quantcast
THE STREAM

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ τήρησε την υπόσχεση στη μάνα του και πήρε επιτέλους το πτυχίο του

Βασικά του το έδωσε τιμητικά το Χάρβαρντ, οπότε εσείς συνεχίστε να διαβάζετε κανονικά για την εξεταστική


LUBEN CREW · 26 Μαΐου 2017

Τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην μητέρα του, δηλαδή να πάρει το το πολυπόθητο πτυχίο στην Πληροφορική

Δώδεκα χρονάκια στο χαλαρό χρειάστηκε ο Mark Zuckerberg για να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, δίνοντας δύναμη σε όλους τους αγαπητούς φίλους εκεί έξω που ακόμα χρωστάνε μαθήματα (αλλά δεν έχουν βέβαια και την αμύθητη περιουσία του Zuck για να παρηγορηθούν). Οπότε, επιτέλους, εν έτι 2017 ο Μάρκ ο Ζάκερμπεργκ πήρε το πτυχίο Πληροφορικής από το πανεπιστήμιο του Harvard, το οποιό του απονεμήθηκε τιμητικά κάμποσα χρόνια αφού ο Μαρκ αποφάσισε να παρατήσει τη σχολή του.

Live at Harvard Commencement.

Live at Harvard Commencement.

Posted by Mark Zuckerberg on Donnerstag, 25. Mai 2017

Ο ίδιος ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ υποθέτουμε ότι δεν το είχε ιδιαίτερη κάψα να πάρει το χαρτί του πτυχίου του, αλλά μάλλον η μητέρα του το είχε άχτι, γιατί ακόμα και αν κατακτήσεις τον κόσμο ολόκληρο φτιάχνοντας μια από τις πιο επιτυχημένες μπιζνες στης πρόσφατης ανθρώπινης ιστορίας, η μανούλα πάντα θα θέλει να σε δει να ορκίζεσαι, είτε στην αποφοίτηση είτε φαντάρος, έστω κ-α-τ-ι.

Mom, I always told you I'd come back and get my degree.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Ο λόγος για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος επέστρεψε φέτος στα έδρανα του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, το οποίο είχε παρατήσει για να αφοσιωθεί στο facebook και τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην μητέρα του, δηλαδή να πάρει το το πολυπόθητο πτυχίο στην Πληροφορική.

Ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του μέσω ενός μηνύματος που έστειλε στην μητέρα του μέσω του Instagram: «Μαμά, πάντα σου έλεγα ότι θα γυρίσω και θα πάρω το πτυχίο μου», έγραψε, φανερά περιχαρής.

Να δούμε τι άλλο θα βρει να γκρινιάζει τώρα για τον γιόκα της η κυρία Ζούκερμπεργκ…

Δείτε τη φώτο:

Best of internet