Quantcast
THE STREAM

Καμία σχέση δε θέλει να έχει η Εκκλησία του Σατανά με τον Ντόναλντ Τραμπ

Μετά τις φωτογραφίες του Τραμπ η Εκκλησία του Σατανά ανησύχησε ότι θα πληγεί το image των σατανιστών


LUBEN CREW · 23 Μαΐου 2017

Τρεις άντρες με κοστούμια ή/και στολές σε ένα υποφωτισμένο δωμάτιο να ακουμπάνε μια αυτόφωτη υδρόγειο σφαίρα είναι η θεαματική σκηνή από την εξαιρετικά τρομακτική ταινία που ονομάζεται πραγματική ζωή, αγαπητοί φίλοι. Συγκεκριμένα,  ο Ντόναλντ Τραμπ, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας και ο πρόεδρος της Αιγύπτου φωτογραφήθηκαν ακουμπώντας μια υδρόγειο σφαίρα σε ένα τουλάχιστον creepy και σκοτεινό ενσταντανέ:

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι το οπτικοακουστικό υλικό που λειτουργεί σαν καύσιμο για το ίντερνετς, το οποίο δικαίως φρίκαρε και άρχισε να εξηγεί αλλά και να αξιοποιεί τη φωτογραφία, προσθέτοντας τον Σάρουμαν, το Μάγο του Οζ και τα σχετικά. Mάλιστα ο επίσημος λογαριασμός της “Εκκλησίας του Σατανά” δήλωσε ότι δεν πρόκειται για κάποια σατανιστική τελετή:

Η σφαίρα που φώτισε τους τρεις ηγέτες και το ίντερνετς ολάκερο, τοποθετήθηκε στο Κέντρο Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας που ιδρύθηκε στη Σαουδική Αραβία. H Σαουδική βασιλική οικογένεια είναι γνωστή για την κιτς και υπερβολική της αισθητική και προσέγγιση, οπότε το να βάλουν τον Τραμπ μαζί με τον Σαουδάραβα βασιλιά και τον πρόεδρο της Αιγύπτου να ακουμπούν μια κρυστάλλινη σφαίρα, είναι ο τρόπος για να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ το Κέντρο Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας. Το οποίο συνεχίζει να είναι αρκετά παράλογο και τρομακτικό και αστείο, αν σκεφτεί κανείς τον προεκλογικό Τραμπ που εμφανιζόταν πολέμιος της παγκοσμιοποίησης και των απανταχού μουσουλμάνων.

Best of internet