Quantcast
THE STREAM

34χρονος δήλωνε ατζέντης πορνό για να κάνει σεξ με γυναίκες και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή

Οι εταιρίες για τις οποίες έλεγε ότι δούλευε όπως το “Playboy Wolrdwide”, “Playboy Asia” και “Dash Agency” ήταν ανύπαρκτες.


THE NEWSROOM · 15 Μαΐου 2017

Ένας 34 χρόνος άνδρας από το Raymore του Κάνσας βρέθηκε την Παρασκευή ένοχος από ομοσπονδιακό δικαστήριο για εξαπάτηση γυναικών που σκοπό είχε το σεξ.  Η ποινή που συμφωνήσαν οι δικηγόροι του Mario Ambrose Antoine είναι τα 10 έτη φυλάκισης και η πληρωμή αποζημίωσης στα θύματα του, η αρχική του ποινή ήταν 60 χρονια.

O Antoine έπειθε γυναίκες ότι ήταν διευθυντής σε διάφορα μεγάλα πορνογραφικά site και είχε δημιουργήσει προφίλ στα social media που προμόταρε τον εαυτό του σαν μάνατζερ ταλέντων, φωτογράφο και κάμεραμαν.

Οι εταιρίες για τις οποίες έλεγε ότι δούλευε όπως το “Playboy Wolrdwide”, “Playboy Asia” και “Dash Agency” ήταν ανύπαρκτες.

Με το παπατζιλίκι ότι ήταν μεγάλος και τρανός στον χώρο του πορνό, έπειθε τις γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του, τάζοντας τους πολλά χρήματα και μαλιστα τις βιντεοσκοπούσε.

Μάλιστα σε μια περίπτωση ζήτησε από ένα θύμα του να του δώσει 9.000 δολάρια ή να κάνει σεξ μαζί του αλλιώς θα δημοσιοποιούσε το sex tape της.

Μέχρι στιγμής τα θύματα του από το 2011 που ξεκίνησε την απάτη και έχουν καταθέσει είναι 6, άλλα οι αρχές πιστεύουν ότι είναι περισσότερα.

 

 

 

Best of internet