Quantcast
THE STREAM

Ο Θάνος Τζήμερος κατηγορείται ότι χτύπησε Περιφερειακή Σύμβουλο του ΚΚΕ

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής


THE NEWSROOM · 11 Μαΐου 2017

Την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, γρονθοκόπησε ο Θάνος Τζήμερος πριν λίγη ώρα κατά την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Η καταγγελία έγινε από περιφερειακούς σύμβουλους. Το περιεφερειακό συμβούλιο απέβαλε τον Θάνο Τζήμερο και σταμάτησε προσωρινά την συνεδρίαση.

 

Ο Γιώργος Καραμέρος έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω του λογαριασμού του στο twitter αναρτώντας κι ένα βίντεο ακριβώς μετά την βιοπραγία που δείχνει τον Θάνο Τζήμερο να σκίζει με μένος αφίσες του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος πριν λίγους μήνες είχε καταγγείλει ότι είχε χτυπηθεί από μέλος του ΚΚΕ όταν είχε προσπαθήσει και πάλι να σκίσει αφίσες του Κόμματος.

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Θάνου Τζήμερου εξέδωσε και το ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας τον ίδιο φασιστοειδές και τη συμπεριφορά του άθλια και θρασύδειλη. Όπως αναφέρει το ΚΚΕ, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Τζήμερος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μαΐου, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.

«Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα» προσθέτει. Παράλληλα, σημειώνει πως οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

Ο ίδιος ο Θάνος ο Τζήμερος με ανάρτησή του στο facebook, δηλώνει ότι αυτός ήταν που δέχθηκε την επίθεση.

(Πηγή)

Best of internet