Quantcast
THE STREAM

Εποχές ΠΑΣΟΚ θυμηθήκαμε με τη φωταγώγηση του σήματος της Ολυμπιακής στο Ελληνικό μετά από 20 χρόνια

Σήκω Αντρέα για να δεις, το σήμα της Ολυμπιάκης


LUBEN CREW · 11 Μαΐου 2017

Μετά από 20 χρόνια φωταγωγήθηκε ξανά το παλαιό σήμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το σήμα της Ολυμπιακής πάντα ήταν σήμα κατατεθέν της περιοχής ωστόσο με τα χρόνια, τις εξελίξεις στις Ολυμπιακές Αερογραμμές, τη μεταφορά του Διεθνούς Αερολιμένα και την πτώση του παλιού-ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ, το σήμα έσβησε και αφέθηκε στην τύχη του.

Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, χτες το βράδυ της Τετάρτης η σιδερένια κατασκευή με το σήμα της Ολυμπιακής φωταγωγήθηκε σε ειδική εκδήλωση με εκατοντάδες κόσμου, εκπρόσωπους του Δήμου και της Ολυμπιακής, αλλά και πιλότους και αεροσυνοδούς ντυμένους με τις παλιές στολές της εταιρίας.

Παρουσία χιλιάδων κατοίκων μας φωταγωγήσαμε απόψε το ιστορικό σύμβολο της Αργυρούπολης,το Σήμα της Ολυμπιακής. Η συγκίνη…

Posted by Γιάννης Κωνσταντάτος on Mittwoch, 10. Mai 2017

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος:

Το σήμα της Ολυμπιακής αποτελεί ένα τοπόσημο όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για ολόκληρη την Αθήνα, καθώς αποτελεί από το 1973 έως και σήμερα σημείο αναφοράς για τους πολίτες ολόκληρης της Αθήνας.

ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πρέπει να γυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές:

H φωταγώγηση του σήματος θα μας θυμίσει μνήμες μιας παλαιότερης εποχής. Μιας εποχής στα θετικά στοιχεία της οποίας, θα πρέπει να ξαναγυρίσει η Ελλάδα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν επιβεβαιώνεται η παρουσία της Μιμής Λιάνη Παπανδρέου στην εκδήλωση. 🙁

Best of internet